Închide meniul

Ilie Dumitrescu a intervenit când a auzit de ruptura dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. ”A luat cea mai bună decizie”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 octombrie 2021, 8:20

Ilie Dumitrescu a intervenit când a auzit de ruptura dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu. ”A luat cea mai bună decizie”

Ilie Dumitrescu a intervenit când a auzit de ruptura dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu

Hepta

Antrenorul a fost deranjat de atitudinea patronului și este dispus să se despartă de roș-albaștri mai devreme de vara lui 2022, atunci când îi expiră contractul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu a comentat tensiunile dintre Becali și Edi Iordănescu. Fostul mare internațional l-a felicitat pe Becali pentru aducerea noului antrenor.

Ilie Dumitrescu, despre tensiunile dintre Gigi Becali și Edi Iordănescu

”Gigi mi-a trimis un mesaj despre penalty, ține mult ca echipa să câștige, niciodată nu cred că va fi împotriva echipei. Nu poate fi vorba de invidie, el are altă poziție, poate să aibă și altă părere.

A luat cea mai bună decizie, Edi este un antrenor foarte bun, mi-a demonstrat de la meciul cu CFR, l-am felicitat pe Gigi pentru decizia de a sta puțin în spate, o mutare inteligentă, bravo lui, au apărut și rezultatele”, a spus Ilie Dumitrescu, citat de digisport.ro.

Gigi Becali, nemulțumit de jocul celor de la FCSB

După un egal, 1-1 cu Sepsi, și eșecul umilitor de la Cluj, 1-4 cu CFR, au urmat șase victorii în toate competițiile pentru FCSB. Chiar și așa, Becali nu este mulțumit și așteaptă spectacol total de la echipă.

Reclamă

”E foarte bine că Edi câștigă meciurile, dar nu e suficient. Eu i-am spus și lui treaba asta. Dacă nu joacă echipa, degeaba. Eu vreau ca FCSB să marcheze și să aibă posesia.

Deocamdată, mâna lui Edi nu s-a văzut, dar o să vedem peste câteva luni. El, săracul, nu a avut un jucător pe nume Florin Tănase. Când intră Tănase în teren e altceva, el este cheia FCSB-ului. Nu i-a avut nici pe Coman, nici pe Octavian Popescu”, a declarat Gigi Becali, la Realitatea Sportivă.

Focar de Covid-19 la FCSB

Spectacolul va fi greu de văzut, cel puțin în această perioadă în care FCSB are doar 12 jucători valizi. Meciul cu Farul este în pericol din cauza focarului de Covid de la echipa lui Iordănescu. Ultima lovitură a venit din partea lui Florin Tănase, care s-a accidentat din nou.

Reclamă 4 / 0/3

„Da, a fost depistat pozitiv. La momentul ăsta avem 12, dar sperăm să recuperăm până la ora meciului. Tănase s-a accidentat și este disponibil. A terminat, dar are glezna cât pepenele galben, nu cât ăla roșu„, a declarat Mihai Stoica la digisport.ro.

Numai două rezerve a avut FCSB în meciul cu CS Mioveni, câștigat cu 3-0. Conducătorii roș-albaștrilor anunță că nu mai au ce fotbaliști să aducă de la echipa a doua.

Vicecampionii României au probleme uriașe de lot. La meciul cu Mioveni, de la FCSB au lipsit Vali Crețu, Valentin Gheorghe, Cătălin Straton, Iulian Cristea, Sorin Șerban, Răzvan Oaidă, Constantin Budescu, Adrian Șut și Andrei Cordea. Aceștia au fost infectați cu Covid-19, iar alții au fost izolați, fiind suspecți că ar avea virusul. De asemenea, Ionuț Panțîru, Florinel Coman, Octavian Popescu, Andrei Burlacu și Ovidiu Popescu au lipsit, aceștia fiind accidentați. Între timp, Tavi Popescu a fost băgat în izolare!

 

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și