Închide meniul

Ilie Dumitrescu, scos din sărite de Mihai Stoichiță: „Dacă am ajuns să ne bucurăm de asta…”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 noiembrie 2022, 23:44

Ilie Dumitrescu, scos din sărite de Mihai Stoichiță: „Dacă am ajuns să ne bucurăm de asta…

Ilie Dumitrescu, scos din sărite de Mihai Stoichiță

Colaj cu Ilie Dumitrescu și Mihai Stoichiță / Hepta

Ilie Dumitrescu a fost scos din sărite de discursul lui Mihai Stoichiță după amicalul România – Slovenia 1-2. „Mister” s-a enervat pe directorul tehnic al FRF.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România a fost dominată de Slovenia în prima repriză, când a încasat și două goluri, însă a jucat mai bine după pauză, când a redus din diferență.

Ilie Dumitrescu, scos din sărite de Mihai Stoichiță

După meci, Stoichiță a spus: „Am văzut că s-a vorbit doar de prima repriză cu Slovenia. Să nu uităm totuși că am făcut o repriză secundă foarte bună”.

Ilie Dumitrescu l-a taxat pe directorul tehnic al FRF pentru declarațiile sale. „Mister” crede că România n-ar trebui să se bucure pentru repriza a doua cu Slovenia.

„Vorbim despre repriza a doua de parcă am câștigat cu 3-2 sau cu 4-2. Noi am pierdut totuși cu 1-2, în ciuda reprizei bune. Dacă am ajuns să ne bucurăm că am avut o prestație bună la 0-2 pentru adversar, e trist!”, a spus Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Mihai Stoichiță este convins că România va merge la EURO 2024

Stoichiță crede că naționala lui Edi Iordănescu va face o figură frumoasă în preliminarii și va obține calificarea la Campionatul European. Directorul tehnic al Federației promite că va aduce el șampania, dacă România va ajunge la EURO 2024.

„Eu cred în această echipă, dar cred și în cei care pot să revină la națională, adică cei care nu au jucat în aceste două meciuri (n.r. – cu Slovenia, 1-1, și Moldova, 5-0). Se poate face un grup puternic.

Cu riscul de a deveni și eu ridicol, spun că ne calificăm. Văd ce se întamplă acolo. Chiar dacă am dreptate, tot eu o să plătesc o șampanie, două. Dacă nu ne calificăm, plătesc numai eu, dar nu cred că va fi cazul.

Reclamă 4 / 0/3

Mă uit și la adversarii noștri, totuși nu jucăm cu Brazilia, Argentina, Franța, Anglia… Jucăm cu echipe bune, dar la un nivel la care putem să ajungem. E următorul pas. Soarta a decis să ne dea echipe de nivelul acesta”, a spus Mihai Stoichiță, pentru Digisport.

Viorel Moldovan râde de naționala lui Edi Iordănescu, după amicalul Moldova – România 0-5

Viorel Moldovan râde de naționala lui Edi Iordănescu, după meciul amical Moldova – România 0-5. „Tricolorii” nu le-au dat vreo șansă vecinilor de peste Prut, dar rezultatul obținut de selecționata noastră nu l-a impresionat pe Moldovan.

Fostul atacant al naționalei nu a fost convins de victoria României, explicând că a venit în fața unui adversar extrem de modest.

Viorel Moldovan a declarat, în glumă, că România are șanse reale să câștige Campionatul European sau Mondial în viitor, dacă va întâlni doar echipe de nivelul Moldovei.

„Dacă vom juca de asemenea manieră, clar putem să ajungem și campioni europeni sau mondiali, dar să avem totuși în față un adversar de nivelul Moldovei. Nu am văzut o echipă a Moldovei atât de slabă. Și eu am fost șocat la fel ca Vadim Rață care a declarat după meci ‘chiar așa mare să fie nivelul?’”, a spus Viorel Moldovan, la Pro Arena.

Recomandări
  • Ilie Dumitrescu, scos din sărite de Mihai Stoichiță
  • Ce a spus „Mister”

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și