Închide meniul

„Îmi place foarte mult!” Mihai Stoica, fermecat de un jucător din Liga 1: „Chiar e bun!” Managerul FCSB, încântat şi de doi fotbalişti de la Rapid: „Te aşteptai mai puţin”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 martie 2022, 23:56 / Actualizat: 6 martie 2022, 1:09

„Îmi place foarte mult! Mihai Stoica, fermecat de un jucător din Liga 1: „Chiar e bun! Managerul FCSB, încântat şi de doi fotbalişti de la Rapid: „Te aşteptai mai puţin

Mihai Stoica este managerul general de la FCSB

Profimedia

Marius Ştefănescu este unul dintre jucătorii preferaţi ai lui Mihai Stoica din Liga 1. Poate deveni oricând o ţintă pentru Gigi Becali, având în vedere că are doar 23 de ani şi poate fi o marfă bună de export. Mihai Stoica îi poate pune o „vorbă bună” la Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mie îmi place foarte mult Ştefănescu. Chiar e un jucător bun. Într-adevăr, nu prea ştii ce este. A jucat şi fundaş stânga, a jucat şi extremă stânga, nu l-am văzut niciodată în schimb în partea dreaptă. Ca să intre în interior, că loveşte mingea foarte bine şi apare la finalizare, e un jucător interesant”, a spus Mihai Stoica la telekomsport.ro.

Mihai Stoica i-a lăudat pe Kait şi Rareş Ilie de la Rapid

Mihai Stoica a rămas impresionat de evoluţiile lui Mattias Kait şi Rareş Ilie în partida pe care Rapid a câştigat-o în faţa celor de la Academica Clinceni, scor 1-0. De altfel, cei doi au făcut şi faza golului. Kait a pasat decisiv, iar Rareş Ilie a marcat.

Singurele veşti bune ale lui Rapid sunt evoluţiile lui Rareş Ilie şi Kait. Kait e o surpriză plăcută, te aşteptai la mai puţin de la un estonian, dar e o achizţie bună, reuşită. Iar copilul (n.r. – Rareş Ilie) creşte de la meci la meci. A fost bine că s-a jucat fără spectatori, că nu ştiu dacă aveau răbdare suporterii rapidişti. Poate că nu era cazul şi cu suporterii în tribuna poate marcau mai repede. Ocazii au fost, dar culmea e că a avut şi Clinceniul. Nu mă aşteptam la asta„, a mai spus Mihai Stoica.

Rareş Ilie visează la echipa naţională

Rareș Ilie, fotbalistul care a decis meciul cu Academica Clinceni, a dezvăluit care este marele său vis după venirea lui Adrian Mutu la echipă.

Reclamă

Nu e nicio echipă în play-out mai bună decât noi. Vom lucra și la acest aspect, să marcăm mai mult. Vreau și eu să port numărul 10 la naționala mare. E un vis pe care orice jucător îl are”, a declarat Rareș Ilie la finalul meciului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și