Închide meniul

Încă un transfer ratat de FCSB! Anunțul pe care Gigi Becali nu voia să-l audă. „Mai bine rămâne la noi!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 28 decembrie 2021, 17:18

Încă un transfer ratat de FCSB! Anunțul pe care Gigi Becali nu voia să-l audă. „Mai bine rămâne la noi!

Gigi Becali a mai ratat un transfer

Hepta

„Din punctul meu de vedere David Miculescu încă mai are multe de arătat la UTA, dar și UTA trebuie să-i mai ofere multe lucruri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB a ratat transferul lui David Miculescu

În acest moment, cea mai înțeleaptă decizie ar fi ca el să rămână la noi. Pentru a propune jucători în campionatele puternice ai nevoie de o anumită anvergură la nivelul clubului. Noi acolo tindem, să ne dezvoltăm și să obținem anvergura respectivă. Vrem să scoatem capul la nivel de rezultate, dar și la nivel de produse individuale”, a spus Laszlo Balint, potrivit digisport.ro.

Gigi Becali a oferit 500.000 de euro pentru David Miculescu. Cel poreclit „noul Dennis Man” a marcat 6 goluri în cele 21 meciuri disputate în acest sezon pentru UTA, în toate competiţiile.

Asemenea lui Dennis Man, alt jucător de perspectivă cumpărat de FCSB de la UTA, Miculescu evoluează în flancul drept al atacului și, la nevoie, în spatele vârfului.

David Miculescu, urmărit de cluburi din Italia

David Miculescu era principala țintă a celor de la FCSB în perioada de transferuri din iarnă, dat el a intrat și în atenția unor cluburi din Italia. Este vorba despre Sassuolo, Lecce și Venezia, anunță Sport Arad.

Reclamă

Miculescu e impresariat de Cătălin Sărmășan, agent cu relații excelente în Italia. UTA ar fi dispusă să înceapă negocierile pentru Miculescu doar de la un milion de euro în sus, potrivit sursei citate.

Jucătorul de 20 de ani mai are contract cu formația arădeană până în 2023. Miculescu e cotat la 700.000 de euro, potrivit transfermarkt.com

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
25
apr.
22:41
Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor
Vezi toate știrile
Citește și