Închide meniul

Încep schimbările la CFR Cluj! Anunțul făcut de Cristi Balaj: „Vom vedea ce jucători vor fi înlocuiți!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 20 decembrie 2022, 16:52

Încep schimbările la CFR Cluj! Anunțul făcut de Cristi Balaj: Vom vedea ce jucători vor fi înlocuiți!”

Încep schimbările la CFR Cluj

Cristi Balaj/hepta

Încep schimbările la CFR Cluj! Cristi Balaj a anunțat că, după meciul cu FC Hermannstadt, vor avea loc mai multe transferuri de jucători, dar și plecări, la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida CFR Cluj – FC Hermannstadt este programată astăzi, 20 decembrie, de la ora 20:00.

Încep schimbările la CFR Cluj

Cristi Balaj, președintele celor de la CFR Cluj, susține că, după meciul cu FC Hermannstadt, campioana României va lua anumite decizii în privința jucătorilor pe care îi va transfera în această iarnă.

„Vom trage linie după meciul de azi și vom vedea exact ce jucători vor fi înlocuiți. Sau vom încerca să aducem înlocuitori, pentru că trebuie să și putem. În funcție de acest lucru vedem și ce decizie vom lua, avem în plan să aducem câțiva jucători. 

Au apărut nume în presă, dar nu s-a discutat cu unii dintre ei. Chiar dacă există posibilitatea nu înseamnă că se va și realiza un transfer atât timp cât nu avem semnăturile tuturor părților”, a declarat Cristi Balaj, potrivit sport.ro.

Reclamă

Cristi Balaj: „E în ADN-ul clubului să obțină trofee!”

„Avem același număr de jucători ca ceilalți sau poate chiar mai puțini, respectăm același regulament, avem același număr de jucători sau chiar mai puțin decât alte echipe care au jucat un număr mai mic de jocuri decât noi. Lista este de 25, nu avem cum să o modificăm. 

Avem jucători pe care i-am ales, am format lista pe care am trimis-o Ligii și celor de la UEFA, din acel număr de jucători am fost obligați să selectăm, o parte au plecat la echipa a doua, alții au plecat la alte cluburi, avem împrumutați la Baia Mare, Bistrița, Alba Iulia. Colaborăm cu echipe care își doresc jucători de la noi, avem și jucători la echipa a doua, dar nu putem folosi mai mulți jucători decât alte cluburi.

Din acest motiv avem acea oboseală acumulată, din cauza oboselii am avut și accidentări și atunci e foarte greu din acest punct de vedere. Ne-am dorit să ne calificăm, ne-am dorit să ajungem în competiția europeană, am vrut să ne calificăm mai departe și am respectat acest lucru, am respectat Cupa României și ne-am calificat în faza următoare, vrem să câștigăm campionatul, nu ascundem asta, am făcut publice aceste lucruri. E în ADN-ul clubului să obțină trofee, nu întâmplător avem și rezultate, dar se muncește și există oboseală și uzură. 

Reclamă 4 / 0/3

Campionatul se joacă în continuare, indiferent de rezultatul acelei partide, am spus asta și o voi spune. Anul trecut a fost mult mai mare diferența și ați văzut că s-a câștigat în ultima etapă titlul”, a mai spus Cristi Balaj.

Recomandări
  • Cristi Balaj anunță schimbări la CFR Cluj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și