Închide meniul

Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1! Ce a spus președintele campioanei

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 16 decembrie 2022, 9:52

Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1! Ce a spus președintele campioanei

Cristi Balaj a reacționat, după declarațiile lui Daniel Bîrligea

Cristi Balaj, în timpul unui meci disputat de CFR Cluj / Profimedia

Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1. Președintele campioanei i-a dat replica lui MM, după ce managerul general al roș-albaștrilor declarase că îi e mai frică de meciul cu Chindia decât de cel cu trupa lui Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Balaj a precizat că CFR Cluj tratează toți adversarii în mod egal, cu maximă seriozitate.

Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1!

„Greu, puteau să câștige și ei, au avut câteva ocazii, nu a fost neapărat un meci spectaculos. Noi am văzut diferit decât voi, cel mai bun jucător al lor a fost portarul, care a avut câteva intervenții foarte bune.

În rest, a fost așa cum ne-am așteptat. Pe noi ne interesează să nu primim gol și, dacă se poate, să înscriem cel puțin unul.

Am spus că se joacă în continuare campionatul, e diferit de celelalte campionate, avem mai multe echipe care se bat la titlu, unele echipe cu lotul pe care îl au, alții cu investiții.

Reclamă

Noi suntem profesioniști, tratăm cu aceeași seriozitate orice adversar, nu pot să spun că nu ne e frică de niciun adversar, așa cum am mai auzit că spun unii, că le e frică de meciul cu Chindia, dar nu cu CFR.

În primul rând, câștigi un campionat cu echipele mai slabe, nu cu cele mari. Nu ai voie să pierzi cu aceste echipe”, a spus Cristi Balaj, pentru digisport.ro.

În urma victoriei de pe Arena Națională, CFR Cluj a acumulat 44 de puncte, tot atâtea câte are și liderul Farul, însă ardelenii sunt dezavantajați de meciurile directe cu echipa lui Gică Hagi. De cealaltă parte, FCSB a rămas pe poziția a 4-a, cu 35 de puncte.

Reclamă 4 / 0/3

Dan Petrescu şi-a continuat discursul dur la adresa fanilor FCSB

Dan Petrescu şi-a continuat discursul dur la adresa fanilor FCSB. Antrenorul campioanei a spus că nu înţelege de ce este înjurat.

Petrescu a făcut show la conferinţa de presă. Petrescu i-a criticat pe fanii care l-au înjurat şi, în timpul conferinţei de presă, a fost sunat de patronul Neluţu Varga.

„O victorie importantă împotriva celei mai în forme echipe din campionat. Sunt foarte mulţumit de atitudinea jucătorilor, de rezultat. Sper să continuăm cu o victorie marţi, să terminăm bine anul. Dacă vă uitaţi la posesie, a avut-o adversarul, ocaziile le-am avut noi. Echipele care au încercat să joace altceva, au plecat acasă. Fotbalul e pe goluri, pe tabelă, restul e cancan. Ştiam că au jucători de mare clasă, Edjouma, Popescu, Cordea, Şut, care este într-o formă extraordinară.

Mi s-a părut că au fundaşi centrali foarte buni, dar nu e treaba mea asta. Au o echipă foarte bună. E fantastic că am ajuns lângă Farul. Să fim pe primul loc este extraordinar. Cel care e foarte bun şi câştigă trofee, în România e înjurat! Am crescut aici! Ce trebuie să fac? Să nu mai câştig ca să fiu aplaudat?!

Fiecare vine la stadion să facă ce vrea. E democraţie. Dacă aveau grijă de echipa lor şi încurajau, poate era altul rezultatul. Nu am înţeles. Şi cei din spatele băncii sunt puşi să mă înjure din minutul 1 până în minutul 90. Dacă erau cuminţi, câştigau cu 3-0. Dacă le place aşa, să continue aşa. Mă sună patronul. Este un an ideal. 

Demisia nu am vrut niciodată să mi-o dau. Şi dacă sunt pe ultimul loc, nu mi-o dau. Am făcut 5 ani de zile istorie. Decât dacă vine Real Madrid, Doamne Ajută. Şi, oricum, demisia nu o să mi-o dau niciodată„, a spus Dan Petrescu la conferinţa de presă.

Reclamă
Recomandări
  • Cristi Balaj nu l-a iertat pe Mihai Stoica, după FCSB – CFR Cluj 0-1
  • Ce a spus președintele campioanei

Cine va golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:30 Foto„Spaima litoralului” i-a salvat viaţa lui Adrian Mititelu Jr. Dezvăluiri incredibile, din spital, ale „Prinţişorului Craiovei” 11:02 Trei ani de închisoare pentru un suporter care a aruncat cu o petardă în timpul unui meci. Cum şi-a motivat judecătorul sentinţa 10:32 FotoNadia Comăneci, apariţie spectaculoasă pe covorul roşu de la gala Laureus! Imagini alături de Jude Bellingham şi Carlos Alcaraz 9:45 Florinel Coman, avertizat să nu se transfere în Qatar: „Nici pentru 50 de milioane de euro!” 9:13 Shaun Murphy a răbufnit după declaraţiile care au făcut praf teatrul de la Crucible, casa Campionatului Mondial de snooker 8:41 Mircea Rednic aşteaptă oferta lui Dan Şucu pentru a reveni la Rapid: „Un telefon de la domnul Șucu oricând e binevenit” 8:33 VIDEOInter a sărbătorit titlul pe muzică românească! Imagini fabuloase cu hora din vestiar. Piesa care a declanșat nebunia la Milano 8:13 Novak Djokovic, sportivul anului la gala Laureus! Premiu special pentru Jude Bellingham 7:54 FotoAdrian Mititelu Jr, la câteva minute de moarte! Dezvăluiri incredibile după 10 ore de comă. În ce stare se află acum 22
apr.
23:55
VIDEOMiddlesbrough – Leeds 3-4, în AntenaPLAY. Nebunie de meci în Championship. A „plouat” cu goluri spectaculoase!
Vezi toate știrile
Citește și