Închide meniul

„Incredibil!”. Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul din FCSB – Farul 2-0. Cum a comentat deciziile luate de Lucian Rusandu

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 15 martie 2022, 11:31

„Incredibil!. Verdictul lui Ion Crăciunescu după arbitrajul din FCSB – Farul 2-0. Cum a comentat deciziile luate de Lucian Rusandu

Ion Crăciunescu

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Crăciunescu nici măcar nu înţelege de ce Rusandu a fost delegat la partida câştigată, într-un mod controversat, de echipa lui Gigi Becali. Potrivit acestuia, Damien Dussaut nu ar fi trebuit să fie eliminat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ion Crăciunescu: „Nu am găsit o explicație pentru prestația lui Rusandu”

Când m-ați sunat, tocmai vorbeam cu fostul mare arbitru Ioan Igna. Am discutat 30 de minute și nu am găsit o explicație pentru prestația lui Rusandu. Incredibil! Să delegi un asemenea arbitru la meci de play-off mi se pare de neconceput. Nici nu are ecuson FIFA. Poate ne explică domnul din Grecia cum se iau asemenea decizii.

Eliminarea este una dintre cele mai grele sancțiuni pe care un arbitru o poate da, iar când vorbim de două cartonașe galbene, trebuie să fii fără pic de îndoială că ambele faulturi impun o asemenea măsură.

Din punctul meu de vedere, eu îi acordam doar un galben, nu mi s-au părut ambele intervenții că merită sancționate. Regulamentar, poți da două galbene la aceeași fază, da„, a declarat Ion Crăciunescu pentru digisport.ro.

Echipa lui Gică Hagi ar fi putut primi un penalty în confruntarea cu FCSB. Robert Moldoveanu a scăpat singur, a săltat mingea peste portar, însă Târnovanu l-a doborât pe atacantul Farului. Deşi reluările au arătat că a fost contact, arbitrul Rusandu a acordat doar out de poartă.

Reclamă

În minutul 78, Lucian Rusandru i-a dat două cartonaşe galbene pentru două faulturi comise în doar 8 secunde lui Damien Dussaut. Mai întâi, Dussaut l-a ţinut pe Florin Tănase, pentru ca după doar câteva secunde, să îl faulteze pe Octavian Popescu. Lucian Rusandu i-a acordat câte un galben pentru fiecare intervenţie.

Gică Hagi a dat de pământ cu Lucian Rusandu

„Regele” l-a făcut praf pe centralul Lucian Rusandu. Farul a reclamat un penalty neacordat şi a contestat eliminarea lui Dussaut.

Gustul amar a început la penalty. Ce să mai zic. E incredibil. N-am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Am încercat să surprindem, să fim mai buni ca adversarul. Un singur om a făcut diferența, din primul minut până în ultimul minut. E inadmisibil. Nu se poate. Așa ceva e… Nu am cuvinte. La ei n-a văzut deloc. A fost un singur protagonist, 100%, arbitrul.

Reclamă 4 / 0/3

Fotbalul e făcut din mici detalii. Am început repriza a doua extraordinar de bine, lucrurile mergeau bine și a venit arbitrul. Din punctul meu de vedere, am avut penalty neacordat. Ce să mai… Nu mai am cuvinte. Câte nu au fost? Eu nu evaluez arbitrul. Toată țara a văzut lucrul ăsta în seara asta.

Toată țara a văzut asemenea lucruri inadmisibile. Am mai pățit așa și la Sepsi. Vrem să ne vedem fiecare de meseria lui, să facem treabă, dar nu pot să tac când văd asemenea lucruri. Am spus ce am văzut toată țara. Vom vedea ce va fi. De mâine trebuie să vedem ce ne așteaptă. E greu. Ați văzut toți, e prea greu”, a spus Gică Hagi, după meci.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:55 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Carlos Sainz merge în Q3 10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și