Închide meniul

FCSB – Farul 2-0 | „Toată țara a văzut! Nu am cuvinte!” Gică Hagi a dat de pământ cu Lucian Rusandu. Discurs manifest al „Regelui”. „Nu pot să tac când văd asemenea lucruri! E inadmisibil”

Alexandru Ivan Publicat: 14 martie 2022, 23:52

Reclamă
FCSB – Farul 2-0 | „Toată țara a văzut! Nu am cuvinte! Gică Hagi a dat de pământ cu Lucian Rusandu. Discurs manifest al „Regelui. „Nu pot să tac când văd asemenea lucruri! E inadmisibil

Gică Hagi a răbufnit după FCSB - Farul 2-0

Hepta

Gică Hagi și-a ieșit din minți când Robert Moldoveanu a scăpat singur, a săltat mingea peste portar, însă Târnovanu l-a doborât pe atacantul Farului. Deşi reluările au arătat că a fost contact, arbitrul Rusandu a acordat doar out de poartă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul – FCSB 2-0 | Gică Hagi l-a făcut praf pe Lucian Rusandu

În minutul 78, Lucian Rusandru i-a dat două cartonaşe galbene pentru două faulturi comise în doar 8 secunde lui Damien Dussaut. Mai întâi, Dussaut l-a ţinut pe Florin Tănase, pentru ca după doar câteva secunde, să îl faulteze pe Octavian Popescu. Lucian Rusandu i-a acordat câte un galben pentru fiecare intervenţie.

„Gustul amar a început la penalty. Ce să mai zic. E incredibil. N-am crezut că pot să văd așa ceva pe terenul de fotbal. Am încercat să surprindem, să fim mai buni ca adversarul. Un singur om a făcut diferența, din primul minut până în ultimul minut. E inadmisibil. Nu se poate. Așa ceva e… Nu am cuvinte. La ei n-a văzut deloc. A fost un singur protagonist, 100%, arbitrul.

Fotbalul e făcut din mici detalii. Am început repriza a doua extraordinar de bine, lucrurile mergeau bine și a venit arbitrul. Din punctul meu de vedere, am avut penalty neacordat. Ce să mai… Nu mai am cuvinte. Câte nu au fost? Eu nu evaluez arbitrul. Toată țara a văzut lucrul ăsta în seara asta.

Toată țara a văzut asemenea lucruri inadmisibile. Am mai pățit așa și la Sepsi. Vrem să ne vedem fiecare de meseria lui, să facem treabă, dar nu pot să tac când văd asemenea lucruri. Am spus ce am văzut toată țara. Vom vedea ce va fi. De mâine trebuie să vedem ce ne așteaptă. E greu. Ați văzut toți, e prea greu”, a spus Gică Hagi, după meci.

Reclamă

FCSB – Farul Constanţa 2-0 | Jucătorii lui Hagi, atac dur la arbitraj

La finalul partidei, și jucătorii lui Gică Hagi au fost nervoși. Robert Moldoveanu a avut o reacţie dură după faza în care Rusandu i-a refuzat penalty-ul.

Am făcut un meci foarte bun, în mare parte. Din păcate, nu pot să îmi creez alibiuri, dar meciul a fost decis de arbitru. Nu ai cum să nu dai penalty acolo, să dai două galbene în 10 secunde. E inadmisibil. Am venit peste mine şi m-a dat jos. Dacă dădea penalty, era altfel meciul„, a spus Robert Moldoveanu, după FCSB – Farul Constanţa 2-0.

FCSB a început ca din tun meciul cu Farul și a ratat ocazie după ocazie la poarta Farului. Cea mai mare șansă a avut-o Florin Tănase, care a șutat direct în Aioani, singur cu portarul advers. Darius Olaru și Robert Moldoveanu s-au dat cap în cap.

Reclamă 4 / 0/3

Tabela s-a deblocat după pauză. Edjouma a împins un balon în poartă după o respingere a lui Aioani. Cu mai puțin de 15 minute înainte de final, Farul a rămas în 10 oameni, după eliminarea controversată a lui Damien Dussaut.

FCSB a continuat să preseze și a închis tabela în minutul 85, prin Octavian Popescu, care a înscris după o recuperare a lui Adrian Șut. S-a terminat 2-0. A fost a doua înfrângere la rând pentru echipa lui Gică Hagi în Liga 1.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:23 LIVE VIDEOCatanzaro – Venezia e ACUM în AntenaPLAY! Cremonese – Pisa 2-1 şi Lecco – Sampdoria (19:00). Spectacol în Serie B 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României 15:12 Judd Trump, eliminat de la Campionatul Mondial de snooker! Jak Jones, victoria carierei 14:51 Bogdan Lobonţ, criticat de Robert Niţă: „Dacă eram Oaidă, îi ziceam `Ia, mă, tricoul și joacă tu!`” 14:07 Red Bull pierde „creierul” echipei, care e la un pas să semneze cu Ferrari! Plecare de ultim moment anunţată 13:57 Veste uriaşă pentru Gică Hagi! Proiect de 75 de milioane de euro la Constanţa: „De când aşteptam asta” Vezi toate știrile
Citește și