Închide meniul

Întrebarea care l-a iritat pe Marinos Ouzounidis, înainte de finala Cupei României: „Tot aud asta!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 21 mai 2021, 23:57

Întrebarea care l-a iritat pe Marinos Ouzounidis, înainte de finala Cupei României: „Tot aud asta!

SportPictures / Gheorghe Fluster/SPORT PICTURES via Hepta

Marinos Ouzounidis s-a enervat înainte de finala Cupei

Marinos Ouznidis s-a enervat înainte de finala Cupei României. Universitatea Craiova a terminat dezamăgitor play-off-ul din Liga 1, doar pe poziția a treia. Deși erau așteptați să se bată la titlu, oltenii lui Ouzounidis n-au ținut pasul cu FCSB și CFR Cluj. Antrenorul grec s-a enervat când a fost întrebat dacă un eventual triumf în Cupă ar salva sezonul la Craiova. După opinia lui Ouzounidis, Universitatea a făcut un sezon bun.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouznidis s-a enervat înainte de finala Cupei României

„Ce înseamnă salvarea sezonului? Tot aud această întrebare. Noi am făcut un sezon bun, cu toate aceste probleme care au fost. A fost un sezon dificil pentru toate echipele. Cupa este un obiectiv pe care vrem să-l îndeplinim.

Trebuie să câştigăm acest meci. O finală este importantă doar dacă reuşeşti să o câştigi. Trebuie să fim concentraţi şi pregătiţi, nu neapărat fizic, ci mai important din punct de vedere mental”, a declarat Marinos Ouzounidis, potrivit Digi Sport.

Adversarul oltenilor, Astra, a retrogradat dramatic din Liga 1. Echipa giurgiuveană, deși a intrat în play-out de pe locul al treilea, a căzut inexplicabil în ultimele etape și a terminat pe poziția a 15-a.

„Jucăm împotriva unei echipe bune. Deşi a retrogradat în Liga 2, calitatea Astrei nu este de acel nivel. Trebuie să ne amintim că au avut evoluţii bune în sezonul regulat.

Dacă nu mă înşel, au fost neînvinşi timp de 11 meciuri. După aceea, pe final, nu ştiu ce s-a întâmplat cu ei. Dar nici pentru noi ultima perioadă nu a fost una uşoară. Aşa că va fi un meci dificil pentru ambele formaţii. Echipa care va face mai puţine greşeli va câştiga Cupa României”, a mai spus Marinos Ouzounidis.

Reclamă

Biletele la finala Cupei României se vor vinde numai online

Biletele la finala Cupei României se vând online. Federaţia Română de Fotbal îi asigură pe suporterii echipelor calificate în finala Cupei României, Astra – Universitatea Craiova, şi pe fanii fotbalului care doresc să participe la eveniment că este pregătită din punct de vedere logistic să înceapă procesul de vânzare a biletelor.

Vânzarea biletelor va începe îndată ce Monitorul Oficial va publica noul Ordin comun al Ministerului Tineretului şi Sportului şi al Ministerului Sănătăţii care va stabili cadrul legal privind accesul spectatorilor la evenimente sportive.

În baza acestui document vor fi aliniate toate procedurile privind participarea spectatorilor la meciul programat sâmbătă, 22 mai, ora 20.30, pe Stadionul Ilie Oană din Ploieşti, astfel încât siguranţa şi sănătatea tuturor celor prezenţi să nu fie periclitate.

Reclamă 4 / 0/3

”Faptul că este permis accesul publicului la meci este un mic pas. Este bine să avem fanii în tribune, cu siguranţă le-au lipsit jucătorilor. Pentru că e total diferit să joci cu spectatori. Aşa că eu cred că e un pas bun şi sper ca în curând să revenim la situaţia normală. Ştiu că fanii vor să vină cu steaguri, bannere, inclusiv din punctul de vedere al atmosferei ar fi fost mai bine dacă erau permise”, a încheiat Marinos Ouzounidis.

Recomandări
  • Universitatea Craiova – Astra, finala Cupei României 2021
  • De ce s-a enervat Marinos Ouzounidis

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” 7:25 VIDEOMax Verstappen a dezvăluit de ce se teme, după victoria din sprintul din Marele Premiu al Chinei: „Va fi destul de dificil” 6:40 VIDEOMax Verstappen, victorie în cursa de sprint din China! Urmează calificările, de la ora 10:00, LIVE pe Antena 3 CNN şi AntenaPLAY 6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
Vezi toate știrile
Citește și