Închide meniul

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile: „Ieșirea din insolvență se poate întâmpla în câteva luni!” Mesaj special pentru suporteri

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 6 martie 2023, 13:52

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile: Ieșirea din insolvență se poate întâmpla în câteva luni!” Mesaj special pentru suporteri

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile

Noii conducători de la Dinamo, în prima conferință de presă de după preluarea clubului/ Antena Sport

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile pe care le au la conducerea clubului din Ștefan cel Mare. Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei care reprezintă firma Red&White, au susținut prima conferință de presă, după ce au cumpărat pachetul majoritar de acțiuni al clubului alb-roșu. Aceștia au vorbit despre problemele cu care se confruntă echipa, dar și despre obiectivele pe care le au.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dinamo a fost cumpărată la finalul lunii februarie de către Eugen Voicu și Andrei Nicolescu, cei care au bătut palma cu Dorin Șerdean, fostul acționar din Ștefan cel Mare. Noii conducători ai clubului din Ștefan cel Mare s-au pus repede la treabă, și le-au plătit deja câteva salarii restante jucătorilor lui Ovidiu Burcă.

Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile la clubul din Ștefan cel Mare

Eugen Voicu a dezvăluit cum a ajuns să preia clubul din Ștefan cel Mare, și a mărturisit că totul a apărut întâmplător. Totodată, omul de afaceri a mai dezvăluit că încearcă să aducă un suflu nou echipei, și dorește să atragă și alți antreprenori alături de el, în conducerea lui Dinamo.

Pe de altă parte, Eugen Voicu a vorbit și despre posibila fuziune a trupei lui Ovidiu Burcă cu clubul sportiv Dinamo, și de asemenea, susține că orice fostă glorie din Ștefan cel Mare poate se alătura noului proiect.

Acesta a mai avut și un mesaj special pentru suporteri, despre care susține că au reprezentat principalul motiv pentru care a ales să se implice la echipă.

Reclamă

„Astăzi s-a făcut înregistrarea oficială la Registrul Comerțului, suntem acționari majoritari la Dinamo. Lista acționarilor se va lărgi. Suporterii sunt cea mai mare bucurie din comunitatea Dinamo, pentru că există acești suporteri am ales să mă alătur acestui proiect.

Vrem să schimbăm abordarea pe care o vedeți în mod obișnuit în administrarea cluburilor de fotbal din România, în așa fel încât să gestionăm acest club împreună cu un grup de antreprenori. Să nu existe un singur acționar care să fie factor de decizie.

Cred că acest model este similar oricărei afaceri. Din această perspectivă privesc implicarea mea la Dinamo. Nu vreau să fac bani la Dinamo, dar regulile sunt obligatoriu regulile pe care le presupune orice business bine administrat.

Reclamă 4 / 0/3

Domnul Badea nu m-a convins să vin aici. Pe domnul Badea îl respect pentru suportul pe care ni l-a dat, a intermediat comunicarea cu domnul Șerdean, acesta a fost rolul domnului Badea.

Am ajuns întâmplător la Dinamo. Un grup de investitori avea un plan, să intervină pentru preluarea situației de la Dinamo. M-au rugat pe mine să preiau inițiativa.

Eugen Voicu: „Gloriile sunt binevenite alături de noi!”

Ieșirea din insolvență se poate întâmpla în câteva luni sau într-o perioadă mai lungă. Depinde de mai mulți factori.

Ne dorim o colaborare cu CS Dinamo. Deocamdată, nu pot să vă zic mai multe. Cred că CS Dinamo și Dinamo sunt din aceeași familie. În planul nostru strategic de business avem dorința de a-i aduce lângă noi.

Gloriile sunt binevenite alături de noi. Nu știu dacă experiența e cea pe care o căutăm noi. Nu știu dacă fotbaliștii români care au activat mai mult în România au căpătat suficientă experiență pentru a administra un club. Nu spunem nu, pot fi excepții, dar în planul nostru de azi NU intră în intenția noastră să colaborăm cu foști sportivi pe poziții de management. Cu domnul Cornel Dinu nu am discutat până acum”, a declarat Eugen Voicu, într-o conferință de presă.

Andrei Nicolescu: „E o onoare să fiu aici!”

Pe de altă parte, la aceeași conferință de presă a fost prezent și Andrei Nicolescu, celălalt acționar de la Dinamo. Acesta s-a declarat onorat de faptul că are șansa să conducă un club de tradiție din România, și își dorește să îl reorganizeze cât mai repede posibil.

„E o onoare să fiu aici, e un club important și creează emoție un astfel de moment. Vrem să facem pași esențiali pentru ca acest club să se reorganizeze. În viitorul apropiat ne vom focusa pe organizarea administrativă a clubului, apoi pe organizarea sportivă. Există trei piloni esențiali pentru managementul imediat al clubului.

Reclamă

Din punctul nostru de vedere, e mult mai importantă eficienta utilizare a banilor. Ăsta trebuie să fie dezideratul tuturor care se gândesc cum iese Dinamo din insolvență. Orice sumă ar fi necesară ieșirii din insolvență, ea trebuie să fie utilizată corect.

Suma de 12 milioane e necesară pentru a dezvolta sănătos clubul. Ne dorim chiar și în zona sportivă să progresăm pas cu pas, ne dorim să avem o tipologie pentru a dezvolta echipa de fotbal. Faptul că noi vom da două milioane de euro și aducem o vedetă nu înseamnă că ne rezolva problema.

Ce înseamnă promovarea pas cu pas din punct de vedere sportiv? E foarte greu să intervenim peste ceea ce Ovidiu Burcă a reușit să construiască. Ovidiu a făcut ceva temeinic, bazat pe puterea grupului. Dar curând ne dorim un director sportiv cu care să facem o predicție pentru următorii 3 ani.

Spunem clar că în momentul în care vom intra în lupta pentru promovare, ne vom lupta pentru asta”, a spus și Andrei Nicolescu.

Recomandări
  • Noii conducători de la Dinamo și-au anunțat planurile
  • Prima conferință de presă a noilor acționari din Ștefan cel Mare

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:35 „E o mare porcărie!” Dumitru Dragomir a răbufnit după ce Corvinul și Oțelul au ajuns în finala Cupei României! 15:32 Gigi Becali şi Dan Şucu, luptă strânsă pentru Louis Munteanu! Ce sumă cere Fiorentina pentru atacantul român 15:17 Când vor afla Corvinul Hunedoara și Oțelul Galați dacă vor primi licența pentru Europa League! Răzvan Burleanu a făcut anunțul 15:01 Zeljko Kopic a dezvăluit prin ce trece Homawoo, după accidentarea gravă suferită de Luca Mihai: „Nu se simte bine” 14:47 Daniel Niculae are o nouă funcție importantă la Rapid! Victor Angelescu a făcut anunțul oficial 14:44 „Jucătorii sunt înfometaţi!” Ce a observat Elias Charalambous la antrenamentul FCSB-ului, înaintea derby-ului cu Rapid 14:23 Răzvan Burleanu i-a fixat termenul limită lui Edi Iordănescu: „Acesta este obiectivul nostru” 14:14 „A suferit atât fără vină…” Ion Țiriac o cere pe Simona Halep la Jocurile Olimpice! A dat și un verdict despre „Simo” 13:45 „Recoltă bună, fermierii mei” Granzii din Premier League au fost făcuţi praf, după o săptămână europeană de coşmar 13:40 „Fără subiectivism!” Cristi Balaj, verdict sincer despre lupta pentru locul 2 din Liga 1! Ce a spus despre șansele CFR-ului Vezi toate știrile
Citește și