Închide meniul

Ioan Becali, anunţ despre viitorul lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray: „Până la vară trebuie să facă asta! De aia sunt plătiţi!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 19 martie 2022, 9:44

Ioan Becali, anunţ despre viitorul lui Moruţan şi Cicâldău la Galatasaray: „Până la vară trebuie să facă asta! De aia sunt plătiţi!

Giovanni Becali a vorbit despre viitorul lui olimpiu Moruţan şi Alexandru Cicâldău

Hepta

Ioan Becali a vorbit despre viitorul celor doi români la Galatasaray Istanbul. Giovani Becali dezminţit zvonurile conform cărora Alexandru Cicâldău ar fi fost pe picior de plecare în aceată iarnă, în Serie A, la Sampdoria. Alexandru Cicâldău a fost titular cu Barcelona şi a reuşit o pasă de gol. Moruţan a intrat pe finalul partidei pierdute de Galatasaray cu Barcelona, scor 1-2, chiar în locul lui Cicâldău.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ioan Becali a spus că viitorul celor 2 români la Galatasaray depinde de strategia de viitor a antrenorului.

Ioan Becali, anunţ despre viitorul lui Moruţan şi Cicâldău

În acest moment, Galata nu mai are nici timp, nici meciuri, nici puncte să prindă măcar Conference League. Noul antrenor va face o evaluare și va pregăti strategia pentru sezonul viitor. Cicâldău și Moruțan au contracte pe cinci ani cu Galata. Vedem în vară în funcție de ce-și dorește și Galata. Până atunci ei trebuie să dea sută la sută la fiecare antrenament, la fiecare meci, pentru că de-aia sunt plătiți. Am luat masa cu ei a doua zi după partida cu Barca, am discutat și le-am zis să stea liniștiți și să se gândească doar la fotbal.

Nu a fost și nu e nicio discuție despre un transfer al lui Cicâldău de la Galatasaray la Sampdoria. Italienii au probleme cu salvarea de la retrogradare, asta e prioritatea lor. Nu cred că oamenilor de la Sampdoria le arde acum de transferuri, de Cicâldău sau de alții când nu știu sigur dacă vor fi și sezonul viitor în Serie A”, a spus Ioan Becali pentru fanatik.ro.

Mesajul lui Gică Popescu pentru Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan

Gică Hagi şi Gică Popescu au fost spectatori de lux la Galatasaray – Barcelona 1-2. La revenirea în România, Gică Popescu a dezvăluit care sunt aşteptările turcilor de la Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan, cei doi români de la Galatasaray. Gică Popescu a spus că, deşi a dat o pasă decisivă, Alexandru Cicâldău trebuie să îşi ridice nivelul de joc pentru că aşteptările sunt mari atât de la el, cât şi de la Olimpiu Moruţan. Popescu că Galatasaray Istanbul s-a retras prea mult şi a permis Barcelonei să câştige mijlocul terenului.

Reclamă

Ne-am salutat vechii prieteni, am stat și cu Laporta. A fost o seară minunată! Am înclinat puțin către Galatasaray, la ce atmosferă a fost. Un meci nesperat de echilibrat, cu 30 de minute controlate de Galatasaray. Barcelona a dominat de la cap la coadă, are multă calitate, dar n-a făcut un meci foarte bun. Potențialul ofensiv este unul extraordinar, după sosirea lui Xavi. Este o echipă cu planuri mari, cu siguranță favorită la trofeu.

Cred că Galatasaray a cedat jumătatea terenului, după golul marcat. Diferența de valoare și-a spus cuvântul. Eu cred că Cicâldău nu este la capacitate maximă. Potențialul lui este net superior față de ce a jucat până acum. Cei din club așteaptă mai mult de la români, pot mai mult, i-au transferat ca să facă diferența. De aceea aduc jucători străini. Eu sper ca ei să se schimbe, pentru că așteptările sunt mari. Să încerce să tragă echipa după ei! Și ceilalți jucători au evoluții slabe, o calificare îi ajuta foarte mult din punct de vedere financiar”, a fost mesajul lui Gică Popescu pentru Alexandru Cicâldău şi Olimpiu Moruţan.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și