Închide meniul

Ionel Dănciulescu, băgat în depresie de Iuliu Mureșan! Motivul pentru care „Danciu” nu s-a întors la Dinamo. „Nu am refuzat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 14 octombrie 2021, 17:47

Ionel Dănciulescu, băgat în depresie de Iuliu Mureșan! Motivul pentru care „Danciu nu s-a întors la Dinamo. „Nu am refuzat!

Ionel Dănciulescu, reacție furibundă când a auzit cine a pornit greva de la Dinamo

Ionel Dănciulescu/hepta

Ionel Dănciulescu, fost director sportiv în Ștefan cel Mare, a plecat cu scandal de la Dinamo după ce „câinii” au ajuns pe mâna spaniolilor lui Pablo Cortacero.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dănciulescu a explicat că și-ar fi dorit să revină la Dinamo, dar nu a primit niciodată o ofertă concretă din partea lui Iuliu Mureșan.

Ionel Dănciulescu, lăsat pe dinafară de Iuliu Mureșan

Am avut o discuție cu nea Mircea i-am spus tot ce a fost în trecut, ce s-a întâmplat, ce-mi doresc de la Dinamo și de la rolul meu și mi-a dat dreptate. Eu nu am închis ușa lui Dinamo niciodată, dar nu am avut nicio ofertă din partea nimănui de acolo!

Am avut o discuție cu domnul Mureșan în trecut, m-a întrebat. ‘Danciu, vrei să vii la Dinamo?’. Eu am zis: ‘Eu mereu am ușa deschisă pentru acest club, suporteri, Dinamo și ce înseamnă Mircea Rednic. Dar, ceva concret nu am primit niciodată.

Nu am refuzat! I-am spus lui nea Mircea doleanțele mele, supărările din trecut, situația actuală de la clubul sportiv, unde sunt angajat. Dar, dacă cei de la club m-ar fi dorit cu adevărat, ar fi venit cu o ofertă pe hârtie. Asta e!”, a spus Ionel Dănciulescu, potrivit digisport.ro.

Reclamă

În acest moment, Ionel Dănciulescu face parte din proiectul Academiei de Fotbal CS Dinamo București, unde este coordonator.

La Dinamo s-a întors, în schimb, Florin Răducioiu

Dacă nu a fost să fie cu Ionel Dănciulescu, „câinii” s-au aleg totuși cu o legendă în conducere. Este vorba de Florin Rădocioiu, căruia Rednic i-a făcut o prezentare fabuloasă.

Am vorbit cu Răducioiu, în momentul ăsta eu îl doresc pe Răducioiu la echipă. M-am întâlnit cu el, rămâne ca domnul Mureșan să discute săptămâna asta. Am vorbit și cu Dănciulescu înainte, i-am înțeles situația, are și el dreptate.

Reclamă 4 / 0/3

Cel cu care am discutat și a acceptat să vină la Dinamo este Răducioiu. Vine director sportiv, manager, ce vrea el. Răducioiu a jucat unde a jucat, e util, acum vorbește bine românește. Acum depinde, dar eu cred că o să vină”, a anunțat Mircea Rednic într-o conferință de presă.

Produs al centrului de juniori de la Dinamo, Florin Răducoiu a mai lucrat ca director sportiv în sezonul 2006-2007.

Recomandări
  • Ionel Dănciulescu, băgat în depresie de Iuliu Mureșan
  • Adevăratul motiv pentru care „Danciu” nu s-a întors la Dinamo

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și