Close

Ionuţ Chirilă, distrus de primarul din Clinceni: „Va fi suspendat pe motive de disciplină. Se comportă mizerabil”

De Antena Sport
Publicat: 2 decembrie 2021, 12:47
Actualizat: 2 decembrie 2021, 16:27

Ionuţ Chirilă a fost făcut praf de primarul Clinceniului, Adrian Budeanu, care a anunţat că antrenorul va fi suspendat din motive disciplinare.

Reclamă
Ionuţ Chirilă, făcut praf de primarul din Clinceni

Hepta

„Ionuţ Chirilă a fost adus la Clinceni pe o promisiune, că va susţine echipa de fotbal cu 700.000 de euro. El a fost angajat pe o înţelegere amiabilă. Clubul i-a propus rezilierea contractului cu plata salariilor pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie şi dânsul insistă neapărat pe respectarea contractului şi să primească diferenţa de bani până la 160.000 de euro.

Reclamă

Clubul nu are niciun fel de bani, este în situaţia de a intra în faliment. În zilele precedente, clubul a găsit o sursă de finanţare, un nou investitor, care vrea, normal, să-şi pună noua echipă de conducere tehnică. Domnul Ionuţ Chirilă nu ar fi fost niciodată angajat la Academica Clinceni dacă nu ar fi promis suma de 700.00 de euro. A venit cu o sponsorizare de 12.500 de lei pentru a plăti terenul închiriat la Astra Giurgiu.

Noi jucam pe Dinamo, cu o sumă mult mai mică, 4.500 de lei. Acum cheltuim bani în plus pe închirierea terenului de la Giurgiu. Clubul nu îi va rezilia contractul, va numi un nou director tehnic, iar lui Ionuţ Chirilă îi va suspenda activitatea. Avem un regulament de ordine interioară pe care nu l-a respectat. El a atacat în fiecare zi comunitatea locală. În deplasarea de la Cluj nu a mers cu autocarul, aşa cum a stabilit conducerea clubului, a plecat separat. Va rămâne la dispoziţia clubului, va veni la antrenament timp de opt ore.

Reclamă

Adrian Budeanu: Ionuţ Chirilă va fi suspendat pe motive de discplină. Se comportă mizerabil

Va fi suspendat pe motive de disciplină. Ionuţ Chirilă se comportă mizerabil (n.r. – pentru că nu acceptă rezilierea contractului). Există şi posibilitatea de a antrena echipa a doua a clubului, în Liga a III-a. Adrian Ilie nu are niciun fel de implicare… (n.r. – despre posibilitatea ca Flavius Stoican să fie antrenor) Aşa gândim, dar momentan nu avem o decizie privind echipa tehnică. Noi participăm la acesta proiect cu baza sportivă, pe care o întreţinem. În condiţiile în care Academica Clinceni nu rezolvă partea financiară, vom merge în faliment. Nu are resurse pentru a-şi continua activitatea la Liga a II-a”, a declarat Budeanu, la ProX.

Ionuţ Chirilă, două egaluri şi şase înfrângeri la Academica Clinceni

Chirilă a fost numit în funcţie la 21 septembrie şi de atunci echipa a înregistrat două remize şi şase înfrângeri. Locul lui va fi luat de Flavius Stoican. 

Formaţia din Clinceni ocupă locul 16 în clasamentul Ligii I, cu 4 puncte după 17 etape, la 11 puncte de FC U Craiova, de pe locul 14, de baraj.

Reclamă

EMISIUNI

Dan Petrescu, la AS.ro LIVE

Ultimele știri
9:22 Simona Halep, reacție după recordul mondial stabilit de David Popovici la Roma 9:16 FotoAmanta lui Laurențiu Reghecampf, uluită de noua casă unde a dus-o soțul Anamariei Prodan. Mesajul plin de emoție al Corinei Caciuc 8:55 Mesajul lui Patrick Mouratoglou după calificarea Simonei Halep în finala de la Toronto: „Prima finală împreună!” 8:27 Mihai Stoica, fermecat de un fotbalist de la rivala Rapid: „Poate juca orice!” 8:11 Simona Halep – Beatriz Haddad Maia LIVE TEXT (20:30) e marea finală de la Toronto. Simona conduce la directe 0:52 Gicu Grozav, în culmea fericirii după ce a marcat golul victoriei în Petrolul – Rapid 1-0: „A fost extraordinar!”. Eroul ploieștenilor, extrem de sincer: „Ne-au înghesuit” 0:35 Gabi Tamaş, discurs uluitor după Petrolul – Rapid 1-0: „Hai să vă explic ceva, ca să nu mă mai întrebaţi! V-am răspuns la toate întrebările! V-am pupat!” 0:24 Adrian Mutu, scos din minți de jocul Petrolului: “O echipă care se apără cu 10 în fața careului…”. Ce a spus despre gafa lui Horațiu Moldovan 0:12 Cristi Săpunaru, val de atacuri după Petrolul – Rapid 1-0: „E nemeritat! Dacă jucam 3 zile, se apărau 3 zile! Terenul a fost impracticabil” 13
aug.
23:57
Mbappe și Neymar au făcut show în PSG – Montpellier 5-2! Barcelona, debut ratat în La Liga. United, umilinţă istorică. Rezultatele zilei, AICI
Pe același subiect
Ionuț Chirilă
Liga 1 • 14 iul., 10:06
Dumitru Dragomir, propunere demnă de Radio Erevan pentru înlocuirea lui Dan Petrescu: „Să încerce şi Ionuţ Chirilă”. Reacţia imediată a antrenorului
Ionuț Chirilă, la baza de pregătire a Academicii Clinceni
Liga 2 • 2 iul., 21:05
Ionuț Chirilă, discurs manifest după ce a fost ignorat de Dinamo: „Am construit Barcelona României! Ce trebuie să mai fac?”
Ionuț Chirilă
Liga 1 • 30 iun., 22:59
Ionuț Chirilă, nervos că Dinamo nu l-a ofertat mai devreme: „Ai nevoie de un om care a construit generații!”
Close