Închide meniul

Ionuţ Chirilă, distrus de primarul din Clinceni: „Va fi suspendat pe motive de disciplină. Se comportă mizerabil”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 2 decembrie 2021, 12:47 / Actualizat: 2 decembrie 2021, 16:27

Ionuţ Chirilă, distrus de primarul din Clinceni: „Va fi suspendat pe motive de disciplină. Se comportă mizerabil

Ionuţ Chirilă, făcut praf de primarul din Clinceni

Hepta

„Ionuţ Chirilă a fost adus la Clinceni pe o promisiune, că va susţine echipa de fotbal cu 700.000 de euro. El a fost angajat pe o înţelegere amiabilă. Clubul i-a propus rezilierea contractului cu plata salariilor pe lunile septembrie, octombrie, noiembrie şi decembrie şi dânsul insistă neapărat pe respectarea contractului şi să primească diferenţa de bani până la 160.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Clubul nu are niciun fel de bani, este în situaţia de a intra în faliment. În zilele precedente, clubul a găsit o sursă de finanţare, un nou investitor, care vrea, normal, să-şi pună noua echipă de conducere tehnică. Domnul Ionuţ Chirilă nu ar fi fost niciodată angajat la Academica Clinceni dacă nu ar fi promis suma de 700.00 de euro. A venit cu o sponsorizare de 12.500 de lei pentru a plăti terenul închiriat la Astra Giurgiu.

Noi jucam pe Dinamo, cu o sumă mult mai mică, 4.500 de lei. Acum cheltuim bani în plus pe închirierea terenului de la Giurgiu. Clubul nu îi va rezilia contractul, va numi un nou director tehnic, iar lui Ionuţ Chirilă îi va suspenda activitatea. Avem un regulament de ordine interioară pe care nu l-a respectat. El a atacat în fiecare zi comunitatea locală. În deplasarea de la Cluj nu a mers cu autocarul, aşa cum a stabilit conducerea clubului, a plecat separat. Va rămâne la dispoziţia clubului, va veni la antrenament timp de opt ore.

Adrian Budeanu: Ionuţ Chirilă va fi suspendat pe motive de discplină. Se comportă mizerabil

Va fi suspendat pe motive de disciplină. Ionuţ Chirilă se comportă mizerabil (n.r. – pentru că nu acceptă rezilierea contractului). Există şi posibilitatea de a antrena echipa a doua a clubului, în Liga a III-a. Adrian Ilie nu are niciun fel de implicare… (n.r. – despre posibilitatea ca Flavius Stoican să fie antrenor) Aşa gândim, dar momentan nu avem o decizie privind echipa tehnică. Noi participăm la acesta proiect cu baza sportivă, pe care o întreţinem. În condiţiile în care Academica Clinceni nu rezolvă partea financiară, vom merge în faliment. Nu are resurse pentru a-şi continua activitatea la Liga a II-a”, a declarat Budeanu, la ProX.

Ionuţ Chirilă, două egaluri şi şase înfrângeri la Academica Clinceni

Chirilă a fost numit în funcţie la 21 septembrie şi de atunci echipa a înregistrat două remize şi şase înfrângeri. Locul lui va fi luat de Flavius Stoican. 

Reclamă

Formaţia din Clinceni ocupă locul 16 în clasamentul Ligii I, cu 4 puncte după 17 etape, la 11 puncte de FC U Craiova, de pe locul 14, de baraj.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
0:27
Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2
26
apr.
0:10
Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out
23:58 FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off 23:55 Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!” 23:35 FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul 23:22 Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord” 23:05 „S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB 22:53 UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek 22:47 FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui! 22:41 Sorana Cîrstea, după ce s-a calificat în turul 3 la Madrid: „Nu ştiam cum joacă”! Ce a spus „Sori” despre noul ei antrenor Vezi toate știrile
Citește și