Închide meniul

Ionuț Lupescu dă de pământ cu Elyass Bucurică, liderul galeriei lui Dinamo: „De asta s-a ajuns în Liga 2!”

Cosmin Olteanu Publicat: 9 februarie 2023, 19:26

Reclamă
Ionuț Lupescu dă de pământ cu Elyass Bucurică, liderul galeriei lui Dinamo: De asta s-a ajuns în Liga 2!”

Anunţul lui Andrei Nicolescu despre venirea lui Ionuţ Lupescu la Dinamo

Ionuț Lupescu / Hepta

Ionuț Lupescu, fostul component al naționalei României, dă de pământ cu Elyass Bucurică, liderul galeriei lui Dinamo! Acesta îl învinuiește pe Bucurică pentru faptul că formația din „Ștefan cel Mare” a ajuns în Liga 2 și Programul DDB a pierdut peste 10.000 de membri cotizanți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În prezent, Dinamo se află pe locul 8 din Liga 2, cu 24 de puncte obținute după 16 meciuri jucate.

Ionuț Lupescu dă de pământ cu Elyass Bucurică, liderul galeriei lui Dinamo

Ionuț Lupescu a vorbit în termeni duri despre Elyass Bucurică, despre care spune că se folosește de Programul DDB pentru a avea putere în interiorul clubului Dinamo.

„Elyass ar trebui să știe că problema lui nu sunt eu, problema lui este că de ce peste 10.000 de suporteri s-au retras din acest program sau n-au mai cotizat. De ce n-au reușit să facă un raport financiar în trei ani de zile, să-l prezinte suporterilor? Nu doar o hârtie A4 în care au încasări și pe unde au dat banii mai departe. E rușinos, dacă vrei să faci un program de socios adevărat. 

Nu va fi DDB-ul, va fi Elyass Bucurică! În acte, el este proprietarul PCH-ului și programul DDB aparține PCH-ului. Deci aici e toată problema. Eu de aia am spus, important e să se înscrie toți suporterii, cu siguranță sunt foarte mulți juriști dinamoviști care ar putea ajuta să se modifice această problemă. Există un administrator judiciar, domnul Zăvăleanu, care e cel care își spune ultimul punctul de vedere.

Reclamă

Eu îl înțeleg că are această dorință să umble pe la Săftica, după jucători, după antrenori, după stadioane, prin cabine, dar nu ăsta este scopul acestui program. De asta cred eu că s-a și ajuns din Liga 1 în Liga 2 și să plece atât de mulți suporteri din acest program”, a declarat Ionuț Lupescu, pentru sport.ro.

Florin Prunea „șterge pe jos” cu Ovidiu Burcă, antrenorul lui Dinamo

Recent, jucătorii lui Dinamo au intrat în grevă, din cauza restanțelor salariale care au ajuns la două luni. Ulterior, antrenorul Ovidiu Burcă a avut o tiradă la adresa elevilor săi.

Florin Prunea consideră inadmisibil faptul că Ovidiu Burcă și-a certat jucătorii, după ce au intrat în grevă din cauza restanțelor salariale. Totodată, fostul oficial din „Ștefan cel Mare” spune că, între Burcă și jucătorii săi, s-a format o ruptură iremediabilă.

Reclamă 4 / 0/3

„Nu trebuie să fii specialist ca să-ți dai seama că acolo este o luptă în cadrul clubului. Eu cred că jucătorii au dreptate. În momentul când începe un război, el are în spate o istorie.

Eu am rămas, totuși, stupefiat astăzi de Burcă, că își ceartă jucătorii, pentru că își cer drepturile. Eu cred că, în momentul de față, este o ruptură iremediabilă între antrenor și jucători.

Nu cred că am mai văzut un antrenor care să nu fie alături de jucătorii lui. Jucătorii ce să facă?! Să le fie rușine când își cer drepturile? Cum să le fie rușine la jucători, când ei sunt neplătiți de aproape trei luni. Cum să-mi fie mie rușine să-mi cer drepturile?

Este inadmisibil, mai ales pentru faptul că aceste cuvinte vin din partea unui fost jucător. Doar pentru că el nu are probleme financiare, asta nu înseamnă că jucătorii nu au și ei familii. Dacă antrenorul are o situație financiară foarte bună, măcar să tacă din gură! Nu să certe jucătorii că-și cer drepturile.

Jucătorii ăia n-au mai ieșit la antrenamente, pentru că le-a ajuns cuțitul la os! Jucătorii ăia au fost mințiți. Nu cred că a fost o singură discuție. Discuția a fost de mai mult timp acolo. Nu mă așteptam! Am avut o altă impresie despre el (n.r. Ovidiu Burcă). Dar uite că te mai înșeli.

Până la urmă, jucătorii nu trebuie să amestece partea sportivă cu partea financiară. Au drepturi, să-și depună memoriile, să-și ceară drepturile! Neprezentarea la antrenament nu rezolvă problema. Din contră, tot ei au de pierdut!

Va fi foarte greu să mai refacă legătura pe care a avut-o cu jucătorii. Mă pun și eu în locul jucătorilor… Mâine, când mă duc la antrenament, cum mai dau ochii cu antrenorul ăla care mă ceartă că îmi cer pâinea pentru familia mea. Nu e posibil așa ceva”, a declarat Florin Prunea, recent, în exclusivitate, pentru Antena Sport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și