Închide meniul

Ionuţ Negoiţă, lovitură teribilă pentru Dinamo. I-a dat afară pe jucători de la Săftica! Alb-roşiii riscă să intre în faliment după retrogradarea în Liga 2

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 iunie 2022, 18:43

Ionuţ Negoiţă, lovitură teribilă pentru Dinamo. I-a dat afară pe jucători de la Săftica! Alb-roşiii riscă să intre în faliment după retrogradarea în Liga 2

Ionuţ Negoiţă, lovitură teribilă pentru Dinamo. Dezastru după retrogradare şi risc de faliment

Ionuţ Negoiţă amplifică problemele lui Dinamo / Mediafax Foto / Andreea Alexandru

  • Dinamo, risc crescut de faliment după retrogradarea din Liga 1
  • Ionuţ Negoiţă nu are milă de echipa pe care a patronat-o

Ionuţ Negoiţă i-a dat o lovitură teribilă lui Dinamo. Fostul patron al „câinilor” a decis să ia măsuri dure, care îi vizează direct pe jucătorii rămaşi la clubul din Ştefan cel Mare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Retrogradată în Liga 2, Dinamo are probleme din ce în ce mai mari. A primit veşti negre chiar din interior! Potrivit prosport.ro, Ionuţ Negoiţă i-a dat afară pe fotbaliştii alb-roşiilor de la Săftica.

Ionuţ Negoiţă, lovitură teribilă pentru Dinamo. Fotbaliştii sunt OUT de la Săftica

Omul de afaceri deţine în continuare 50% din baza de la Săftica. Are în posesie şi o clădire care tocmai a fost reabilitată şi în care locuiau unii jucători.

Reclamă

Fotbaliştii care sunt încă sub contract cu Dinamo au fost anunţaţi astăzi că au fost exilaţi de Negoiţă. Situaţia este una explozivă, mai ales că şi magazionerul echipei, care nu a fost plătit de mai multe luni, a decis să plece! În condiţiile date, apar tot mai multe zvonuri că falimentul nu va putea fi evitat.

Dusan Uhrin a decis să nu se mai întoarcă la Dinamo, astfel că Gică Mihali a fost antrenorul „câinilor” la reunire. Lotul cu care se doreşte revenirea în Liga 1 este format aproape în totalitate din juniori:

Reclamă

Portari: Mihai Eșanu, Ștefan Fara, Denis Oncescu

Fundași: Costin Amzăr, Andrei Radu, Alin Demci, Alin Dudea, Marco Ehmann, Răzvan Patriche, Geani Crețu, David Țone

Mijlocași: Jonathan Rodriguez, Deniz Giafer, Antonio Bordușanu, Andrei Florescu, Andreescu, Ahmed Bani, Claudiu Stan

Reclamă 4 / 0/3

Atacanți: Cătălin Măgureanu, Daniel Dinu, Cristian Delciu, Ioan Borcea, Mario Șutru

Dinamo, luată peste picior după ce a rămas fără stadion

Dinamo își caută stadion unde să dispute partidele din Liga 2. Răzvan Zăvăleanu spera ca alb-roșiii să fie primiți în Colentina. Dinamoviștii au primit însă un refuz categoric și au fost luați peste picior.

Dinamo vrea să joace pe stadionul din Colentina, unde evoluează Daco Getica. Patronul clubului, Ionel Ciuclea, i-a făcut praf pe dinamoviști, despre care a spus că „n-au bani nici de o ciorbă”.

Domnilor, eu cred că vreți să vorbim lucruri serioase, nu? Ce să caute Dinamo la noi în bază? Ăștia nu au bani nici măcar de o ciorbă, falimentul scrie pe ei, iar voi visați verzi și uscate din tot ce vă spune acest domn Zăvăleanu de luni de zile? Nici măcar dacă Zăvăleanu îmi pune chirie pe masă un milion de euro nu voi accepta ca Dinamo să vină la noi pe stadion. Nu au ce să caute aici. Păi voi vreți să plătim scaune rupte după cei din PCH?

Arena noastră este catedrala copiilor noștri. Arena din Colentina este Biserica acestor copilași. Zăvăleanu nu poate intra la noi în bază nici măcar cu rachetele lui Vladimir Putin. Să meargă să joace cu Dinamo la el prin Cluj sau pe la Alba Iulia. Se poate duce și pe la Galați sau prin Moldova, dar în niciun caz nu Dinamo are ce să caute în Colentina„, a spus Ionel Ciuclea pentru sursa citată anterior.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită
Liga 1 • 28 mart., 15:42
Stadionul pe care va juca Dinamo, după sancțiunea primită! Anunț de ultim moment: „Îi ajutăm cu orice!”
Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Liga 1 • 28 mart., 9:40
„O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo
Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo
Liga 1 • 27 mart., 21:41
„Asta le mai lipsea!” Mircea Lucescu, reacţie vehementă după sancţiunea dură primită de Dinamo: „Va fi un dezavantaj!”
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București. Ce a transmis oficialul rivalei FCSB.
Liga 1 • 27 mart., 21:25
Mihai Stoica a reacționat, după ce Dinamo a decis să plece din București: „În Ștefan cel Mare juca cu stadionul gol!”