Închide meniul

Ionuț Negoiță, mesaj acid pentru Răzvan Burleanu: “Nu interesează pe nimeni! O să fie și el ca Mircea Sandu!”. Ce a spus despre FRF

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 19 martie 2022, 16:23

Ionuț Negoiță, mesaj acid pentru Răzvan Burleanu: “Nu interesează pe nimeni! O să fie și el ca Mircea Sandu!”. Ce a spus despre FRF

Răzvan Burleanu, în timpul unei conferințe

Hepta

Ionuț Negoiță trimite “săgeți” către Răzvan Burleanu: “O să fie și el ca Mircea Sandu!”

Răzvan Burleanu va câștiga, mai mult ca sigur, un nou mandat pentru funcția de președinte al FRF, în lipsa unui contracandidat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ionuț Negoiță a comentat situația actuală de la conducerea fotbalului românesc. Fostul acționar majoritar al lui Dinamo a făcut trimitere la Mircea Sandu, cel care a stat la șefia FRF timp de 24 de ani.

”Sunt foarte detașat de fenomen, din fericire pentru mine, și îi compătimesc pe cei care nu știu să facă altceva decât fotbal. Din păcate, în România, resursa umană profesionistă în fotbal e foarte săracă.

Nu mă surprinde (n.r. – situația lui Răzvan Burleanu), nu mă interesează. Probabil nu interesează pe nimeni să conducă Federația în afară de el. O să fie și el ca Mircea Sandu, pe viață.”, a spus Ionuț Negoiță, pentru sport.ro.

Răzvan Burleanu nu va avea contracandidat la alegerile pentru președinția FRF

E prima dată din 1989 și până în prezent când un singur candidat e înscris la alegerile pentru șefia FRF.

Reclamă

În 2014 și 2018, Burleanu a câștigat în fața lui Gică Popescu și, respectiv, Ionuț Lupescu.

„În urma ședinței Comitetului Executiv al FRF din 22 februarie 2022, s-a stabilit ca Adunarea Generală a Federației Române de Fotbal să se desfășoare marți, 12 aprilie, cu începere de la ora 11:00.

Evenimentul se va desfășura pe Arena Națională cu respectarea tuturor măsurilor de prevenție COVID-19 și de distanțare socială valabile la data respectivă.

Reclamă 4 / 0/3

Cu ocazia Adunării Generale din 12 aprilie vor fi organizate și alegerile pentru președinția FRF”, a fost anunţul făcut de FRF.

Ionuţ Negoiţă, ironii la adresa lui Dinamo

Ionuţ Negoiţă, fostul acţionar de la Dinamo, a vorbit despre situaţia în care se află fosta sa echipă. Cu locul la barajul pentru evitarea retrogradării asigurat, Negoiţă crede că Dinamo trebuie să îşi facă strategia pentru sezonul viitor.

Omul de afaceri le-a dat un sfat ironic actualilor conducători de la Dinamo, care au adus în această iarnă jucători liberi de contract.

Este o rază de speranţă, înţeleg că Academica Clinceni şi Gazul sunt ca şi duse, deci practic locul de baraj este asigurat. Din păcate, nu văd potenţial pentru a se spera la mai mult decât locul de baraj, care a venit, oarecum, cadou. Trebuie să câştige barajul şi nu va fi uşor, după părerea mea.

Sunt nişte realităţi din păcate, speram ca în iarnă să reuşească să aducă ceva jucători mai buni, iar în play-out se putea recâştiga şi să se urce puţin în clasament. Nu văd că s-ar putea realiza treaba asta. Sincer, m-am uitat aşa sporadic la meciuri.

Când văd calitatea jocului, nu perseverez prea mult în a mă uita, că îmi pierd timpul, dar ştiu că, din vară, Mbappe va rămâne liber de contract şi ar fi soluţie pentru sezonul următor, mă gândesc.

Ca să existe şi un echilibru cu celălalt «Mbappe» de la rivala lui Dinamo. Cred că ar fi un lucru bun. Treaba lui cum, doar să joace”, a spus Ionuţ Negoiţă pentru sport.ro.

Reclamă

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și