Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Janos Szekely a dezvăluit momentul fabulos când a fost căutat de Steaua. Adi Ilie l-a sunat pe 1 aprilie. ”L-am sunat înapoi, eram sigur că cineva mi-a făcut o farsă!”. Ce i-a răspuns ”Cobra”

Dan Roșu Publicat: 31 martie 2022, 13:30

Reclamă
Janos Szekely a dezvăluit momentul fabulos când a fost căutat de Steaua. Adi Ilie l-a sunat pe 1 aprilie. ”L-am sunat înapoi, eram sigur că cineva mi-a făcut o farsă!”. Ce i-a răspuns ”Cobra”

Adrian Ilie, în timpul unui meci al României

Getty Images

Janos Szekely a dezvăluit cum a ajuns să semneze cu Steaua. În 2008, acesta a avut parte de un moment amuzant, fiind sunat de Adrian Ilie, chiar de 1 aprilie, pentru a semna cu roș-albaștrii. Szekely a vrut să fie sigur că nu e o farsă și l-a sunat înapoi pe fostul oficial din Liga 1. ”Suntem un club serios, nu facem glume d-astea”, l-a asigurat ”Cobra”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Eram la Galați, am avut o perioadă foarte bună acolo. Petre Grigoraș știa cum să te facă să te simți important. Am terminat pe locul 5 cu el. M-a sunat Adrian Ilie pe 1 aprilie. Era director executiv. Noi vrem să te transferăm în vară. M-a întrebat dacă vreau să vin. Întrebare retorică!

Janos Szekely a dezvăluit cum a ajuns să semneze cu Steaua

Dar era 1 aprilie. Părea el la telefon. Am stat și m-am gândit, dacă e păcăleală. Că era 1 aprilie și tot apăreau prin ziare chestii d-astea cu transferuri. Eram 100% că cineva mi-a făcut asta, un prieten. Pun mâna pe telefon și îl sun înapoi, poate confirma.

`Bună ziua, îmi cer scuze că vă deranjez, sunt Janos`. `Da, spune, Janos!`. `Dat fiind faptul că este 1 aprilie, vreau să fiu sigur de telefon, dacă e real`. `Suntem un club serios, nu facem glume d-astea`, mi-a spus. Îți dai seama în ce situație m-a pus”, a povestit Szekely, a dezvăluit Janos Szekely, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Szekely, genial când a fost întrebat de ”contractul pe viață” promis de Gigi Becali

Janos Szekely este primul jucător despre care Gigi Becali a spus că va primi contract pe viață la Steaua. Fostul jucător, ajuns la 38 de ani, s-a amuzat teribil în cadrul emisiunii AS.ro LIVE, când a fost întrebat dacă mai intră bani din ”celebrul” contract.

Reclamă

”Din contractul ăla încă mai intră bani lunar. M-au sunat și pe mine (n.r. – de la FISC) și le-am spus că nu mai sunt de mult timp la echipă. Dar vă mai spun ceva, mai sunt niște băieți cărora le-a fost promis contract pe viață, să-i sunați și pe ăia”, a spus Szekely, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Janos Szekely nu a rămas chiar pe viață la Steaua. Venit de la Oțelul Galați, în 2008, pentru 1.5 milioane de euro, a plecat din Ghencea trei ani mai târziu la Volga Novgorod.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:03 VIDEOEduard Ionescu și Ioana Sîngeorzan au ratat calificarea pe tabloul principal de la Saudi Smash! Meciurile au fost în AntenaPLAY 17:55 Ronnie O`Sullivan şi-a ales favoritul la câştigarea Campionatului Mondial de snooker, după ce a fost eliminat încă din sferturi 17:48 Marco Reus pleacă de la Borussia Dortmund după 12 ani! Fabrizio Romano a făcut anunțul care zguduie Bundesliga 17:44 Mesajul lui Dan Petrescu pentru FCSB, după ce echipa lui Gigi Becali a câştigat titlul. „Bursucul”, şocat de rapidişti 17:28 „Se întoarce Alex Chipciu la FCSB?” Mihai Stoica a dat răspunsul pe loc! Dezvăluire sinceră despre negocieri 17:00 Farul – Sepsi LIVE TEXT (20:00). Gică Hagi luptă pentru locul 2 din play-off! Echipele probabile 16:50 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Prima sesiune de antrenamente a fost live video în AntenaPLAY 16:36 Foto„Avem potențial!” Roberto Gliga, prima reacție după România – Coreea de Sud 3-2! A vorbit după ce a fost „atacat” cu ciocolată 15:35 VIDEORomânia – Coreea de Sud 3-2! O nouă VICTORIE URIAŞĂ pentru „tricolori”, la CM de hochei, live în AntenaPLAY 15:12 Adevăratul motiv pentru care Dan Petrescu a acceptat să îşi încheie brusc vacanţa şi să semneze cu CFR Cluj: „Nu puteam refuza!” Vezi toate știrile
Citește și