Închide meniul

Jucătorii lui Gică Hagi, dezamăgiți după Sheriff – Farul: „Nu ne-am prezentat cum trebuie”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 iulie 2023, 10:26

Jucătorii lui Gică Hagi, dezamăgiți după Sheriff – Farul: Nu ne-am prezentat cum trebuie”

Jucătorii lui Gică Hagi, dezamăgiți după Sheriff - Farul

Jucătorii de la Farul Constanța / Profimediaimages

Jucătorii lui Gică Hagi, dezamăgiți după Sheriff – Farul. Fotbaliștii campioanei au reacționat după eliminarea rușinoasă din preliminariile UEFA Champions League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sheriff Tiraspol a eliminat-o pe campioana României din primul tur preliminar al UEFA Champions League. Moldovenii s-au impus cu scorul de 3-1 la general și au trimis echipa lui Gică Hagi în turul 2 preliminar al UEFA Conference League, acolo unde o vor întâlni pe campioana Armeniei, Urartu.

Jucătorii lui Gică Hagi, dezamăgiți după Sheriff – Farul. Ce i-a lipsit campioanei la Tiraspol

Fotbaliștii lui Gică Hagi au dezvăluit ce i-a lipsit campioanei la Tiraspol, acolo unde au pierdut meciul cu scorul de 3-0, după prelungiri. Ionuț Larie a recunoscut că echipa campioană din Republica Moldova a fost mult mai bună decât formația lui Gică Hagi.

„Cred că nu ne-am prezentat cum trebuie. Chiar dacă am primit gol cred că nu am fost noi și nu ne-am creat ocazii. Dacă voiam să facem un rezultat pozitiv trebuia să marcăm gol. Din păcate, prea puțin ofensiv, iar în prelungiri am primit două goluri și asta a fost istoria.

Ne-au lipsit multe: câștigarea duelurilor, fazele noastre de atac și ocaziile, golul în primul rând. Prea puțin, o singură ocazie în 90 de minute e prea puțin și ar fi trebuit să avem mai multe ocazii de gol. Nu știu dacă a fost presiunea prea mare pe noi, dar astăzi am fost mai slabi decât ei.

Reclamă

Sperăm să uităm cât mai repede acest meci, să ridicăm capul, să ne antrenăm mult mai bine. Sperăm ca în meciurile următoare de Conference să facem mult mai bine și să trecem în tururile următoare”, a spus Larie.

După eliminarea din Liga Campionilor, Farul va evolua în turul al 2-lea preliminar al UEFA Conference League, alături de FCSB, CFR Cluj și Sepsi. Elevii lui Gică Hagi se vor duela cu FC Uratru, campioana din Armenia.

Andrei Artean: „Am fost cea mai slabă versiune a noastră”

Și Andrei Artean s-a arătat dezamăgit de rezultatul de la Tiraspol. Fundașul campioanei a menționat că echipa sa a făcut un meci foarte slab, din toate punctele de vedere.

Reclamă 4 / 0/3

„O înfrângere foarte dureroasă pentru noi și din prisma rezultatului, și din prisma jocului pentru că suntem conștienți că a fost un meci foarte slab. Probabil, a fost cea mai slabă versiune a noastră și ne pare foarte rău pentru asta. Avem de analizat mult pentru că așa nu putem juca.

Am făcut un meci foarte prost din toate punctele de vedere, am pierdut și calificarea și avantajul pe care l-am avut și trebuia să profităm de el. Trebuia să fim mai maturi. Știam că întâlnim o echipă cu multă calitate și cu jucători foarte buni de la mijloc în sus, dar nu cred că ne-au pus foarte multe probleme.

Am făcut un meci foarte slab, pe plan ofensiv n-am contat deloc. Am fost săraci, am avut o singură ocazie în repriza a doua prin Mazilu. Mister ne-a transmis că trebuie să marcăm pentru a merge mai departe”, a spus fotbalistul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:01 FCU Craiova – U Cluj LIVE SCORE (17:30). Oltenii continuă lupta pentru salvarea de la retrogradare 15:01 Iga Swiatek, după ce a distrus-o pe Sorana Cîrstea, la Madrid: „Ăsta a fost singurul lucru pe care l-am făcut” 14:25 Carlos Alcaraz, discurs superb despre Rafael Nadal: „Vreau să profit la maximum de Rafa” 13:51 Benfica – Braga LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00). Meciul zilei în Liga Portugal 13:51 Pierdere uriaşă pentru Rapid, pentru tot restul sezonului. Anunţul oficial făcut de giuleşteni 13:38 România – Italia LIVE VIDEO (duminică, 20:30, AntenaPLAY). Debutăm la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 13:30 Sorana Cîrstea – Iga Swiatek 1-6, 1-6. Românca, demolată de numărul 1 WTA. „Sori”, fără replică la Madrid 13:24 Victor Piţurcă i-a „făcut” echipa lui Cosmin Olăroiu, în 2006. Detalii spectaculoase ale fostului selecţioner 12:58 „De ce să te schimbi, mă?” Marius Şumudică a fost criticat înaintea negocierilor cu Rapid: „Nu mi s-a părut ok” 12:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! Vezi toate știrile
Citește și