Închide meniul

Jucătorul care l-a „fermecat” pe Gigi Becali poate prinde transferul carierei! Dezvăluirea făcută de antrenor. „E posibil să plece acolo!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 18 decembrie 2021, 10:13

Jucătorul care l-a „fermecat pe Gigi Becali poate prinde transferul carierei! Dezvăluirea făcută de antrenor. „E posibil să plece acolo!

Gigi Becali a explicat de ce nu sărbătoreşte Valentine's Day

Hepta

Ongenda are pe masă o ofertă de la un club din Arabia Saudită. Dezvăluirea a fost făcută chiar de antrenorul lui FC Botoșani, Marius Croitoru. Tehnicianul moldovenilor s-a resemnat deja că Ongenda are șanse mari să plece încă din iarnă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură pentru Gigi Becali și FCSB. Hervin Ongenda, ofertă din Arabia Saudită

„Ongenda are ofertă din Arabia Saudită. E posibil să plece acolo acum, în iarnă. Intră în ultimele 6 luni de contract cu Botoşani. Noi luasem în calcul că va rămâne până în vară. A apărut oferta asta. Din punct de vedere financiar, probabil e ce-și dorește”, a spus Marius Croitoru, potrivit telekomsport.ro.

În vârstă de 26 de ani, Ongenda este cotat de site-urile de specialitate la 900.000 de euro. În actualul sezon, acesta a bifat 20 de apariţii pentru moldoveni, reuşind să înscrie 3 goluri şi să ofere 4 pase decisive.

Gigi Becali, fermecat de Hervin Ongenda

Hervin Ongenda a fost dorit de Gigi Becali şi Edi Iordănescu la FCSB. Singurul care s-a opus mutării a fost Mihai Stoica, managerul general al roş-albaştrilor.

„A fost interes mare din partea lui Gigi și a lui Edi, din partea mea, nu. Eu m-am opus, dar era Gigi înnebunit după el. Pentru mine nu e inter în 4-3-3 la Steaua (n.r. – FCSB). Trebuia să fie peste Tănase și peste Olaru. La ce jucăm noi, nu e peste Tănase şi Olaru”, a spus Mihai Stoica pentru telekomsport.ro.

Reclamă

Gigi Becali mai ratează un transfer

Gigi Becali îşi poate lua gândul de la transferul lui Yuri, unul dintre cei mai buni fundaşi din Liga 1, potrivit prosport.ro. Brazilianul era dorit de FCSB, dar şi de campioana CFR Cluj, însă va pleca din România.

Potrivit sursei citate, Yuri este la un pas de Ujpest, formaţia din Ungaria. Problemele financiare de la Gaz Metan Mediaş l-au făcut de fundaş să ia decizia finală. Acesta a strâns mai multe luni de restanțe financiare.

Cotat la 550.000 de euro pe site-urile de specialitate, Yuri a bifat în actualul sezon 17 apariţii pentru Gaz Metan Mediaş, în toate competiţiile, reuşind să înscrie 5 goluri. Brazilianul este golgheterul ardelenilor în Liga 1.

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și