Închide meniul

Jucătorul umilit de Gigi Becali, apărat de un campion de la CFR Cluj: „Nu este corect ce i se întâmplă! Merită mult mai mult”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 19 mai 2021, 19:05

Jucătorul umilit de Gigi Becali, apărat de un campion de la CFR Cluj: „Nu este corect ce i se întâmplă! Merită mult mai mult

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Jucătorul umilit de Gigi Becali, apărat de un campion de la CFR Cluj. Cristi Manea (23 ani) este de părere că patronul FCSB ar trebui să îi acorde mai multe şanse lui Dragoş Nedelcu, fostul său coleg de la Viitorul şi de la naţionala de tineret, care trece printr-o perioadă de coşmar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jucătorul umilit de Gigi Becali, apărat de un campion de la CFR Cluj: „Ar merita mult mai mult!”

Campion cu CFR Cluj pentru al patrulea sezon consecutiv, fundaşul dreapta ştie prin ce trece Nedelcu. Acesta s-a aflat într-o situaţie asemănătoare, în 2020, când a fost împrumutat la FCSB.

„Eu nu am avut șansa să joc la FCSB. Am jucat în amical, am dat goluri, nu vreau să spun mai multe. Important e să rămâi puternic psihic acolo. Eu sunt coleg cu Dragoș de la 11 ani, de la Academie. Este un băiat extraordinar și, din punctul meu de vedere, nu este corect ce i se întâmplă. Ar merita mult mai mult, dar lucrul acesta îl va întări”, a spus Cristi Manea la DigiSport.

Cristi Manea
SportPictures / George Ilinca via Hepta

A sunat din nou telefonul? Dragoş Nedelcu, schimbat după 30 de minute în Sepsi – FCSB 2-2

Coşmarul continuă pentru Dragoş Nedelcu. Fotbalistul a început ca titular în confruntarea cu Sepsi, însă a părăsit terenul după doar 30 de minute.

Dragoş Nedelcu, folosit ca fundaş central, a fost schimbat în minutul 30 al confruntării de la Sfântu Gheorghe. Alexandru Buziuc a intrat în locul acestuia. În meciul trecut, scor 2-2 cu Academica Clinceni, tânărul fotbalist a fost rezervă neutilizată.

Reclamă

Meciul cu Sepsi nu este primul în care Nedelcu este schimbat în prima repriză. În victoria cu FC Botoşani, 3-1, acesta a părăsit terenul după doar 33 de minute. „Pfaaa, Nedelcu! Nedelcu a luat şi cartonaş galben, încă nu are ritm de joc. Vine după puţine meciuri. A jucat puţin la prima echipă şi la echipa a doua, unde a avut o recidivă. Cam asta a fost schimbarea lui Nedelcu”, a explicat Toni Petrea la finalul meciului.

Dragoş Nedelcu, FCSB
Zuma Press / Alex Nicodim
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și