Închide meniul

L-a ridicat în slavi, după ce a dat cu el de pământ! „Vreau să-l laud!” Ilie Dumitrescu, jos pălăria în fața unui jucător de la FCSB

Reclamă

Antena Sport Publicat: 1 noiembrie 2021, 9:37

L-a ridicat în slavi, după ce a dat cu el de pământ! „Vreau să-l laud! Ilie Dumitrescu, jos pălăria în fața unui jucător de la FCSB

Ilie Dumitrescu a analizat echipa națională

Profimedia

Ilie Dumitrescu a ținut să-l laude pe Crețu pentru evoluția sa. În trecut, fostul antrenor al echipei lui Gigi Becali a dat de pământ cu fundașul dreapta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ilie Dumitrescu, laude la adresa lui Vali Crețu

„Mister” a ținut să-l felicite și pe Edi Iordănescu pentru inspirația de care a dat dovadă la schimbări. „Crețu a intrat foarte bine astăzi în joc. Vreau să-l laud, am promis că de fiecare dată când va da o centrare de gol, o să-l remarc.

Eu am fost foarte criticat față de el și Radunovic, dar astăzi Crețu a intrat foarte bine și trebuie să spun asta. Foarte inspirat Edi Iordănescu la schimbări”, a declarat Ilie Dumitrescu, conform digisport.ro.

Citește și:

Edi Iordănescu, laude la adresa jucătorilor săi

Edi Iordănescu a ținut și el să-i felicite pe jucătorii introduși pe teren în repriza secundă. Aceștia au făcut diferența, iar FCSB a revenit de la 0-1, câștigând cu 2-1.

„Banca a intrat și a făcut diferența. Jucătorii care vin de pe bancă trebuie să intre cu mintea limpede”, a fost mesajul lui Edi Iordănescu după meci.

Reclamă

AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și