Închide meniul

„La nervi mai poţi ridica tonul”. Deian Sorescu, apărat în conflictul cu Mircea Rednic. Iuliu Mureşan a dat verdictul

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 noiembrie 2021, 16:42

„La nervi mai poţi ridica tonul. Deian Sorescu, apărat în conflictul cu Mircea Rednic. Iuliu Mureşan a dat verdictul

Deian Sorescu, total schimbat

GEORGE FILIP / MEDIAFAX FOTO

Dinamo trăieşte periculos în Liga 1. E penultima în clasament, cu doar 8 puncte acumulate în 14 etape şi are probleme şi la nivel de lot. Una dintre vedetele echipei, Deian Sorescu a intrat în conflict cu Mircea Rednic. Fotbalistul a fost scăpat de excludere de Iuliu Mureşan care explică de ce a luat această decizie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deian Sorescu, apărat în conflictul cu Mircea Rednic

Fotbalistul s-a întors deja la antrenamente şi este apt pentru meciul Dinamo – CFR Cluj care se va juca duminică, de la ora 18.30. ”Da, Deian și-a cerut scuze față de Mircea Rednic iar acum totul este în regulă. Dar, să știți că nu a fost vorba despre un conflict fizic, așa cum s-a vehiculat. Jucătorului i s-au reproșat chestiuni tactice iar el a ripostat verbal.

La nervi, mai poți ridica tonul, dar de aici până la bătaie este drum lung. Până la urmă, Sorescu nu este un tip conflictual. Dacă ar fi așa, s-ar comporta la fel și în timpul partidelor. Și-ar lua la bătaie adversarii, ar fi un abonat al cartonașelor roșii”, a spus Iuliu Mureșan, conform digisport.ro.

Iuliu Mureşan spune că atmosfera de la Dinamo e una foarte bună

Mai mult, oficialul din Ştefan cel Mare neagă orice conflicte în interiorul lotului. ”Sorescu s-a pregătit miercuri separat alături de alți 5 colegi, dar să știți că el nu a fost la echipa a doua. Deian a înțeles unde a greșit. Până la urmă, ce jucător are curaj să sară la antrenor? Nu este conștient că imediat poate fi dat afară de la echipă? Plus că Rednic este un antrenor care știe să-și impună respectul”, a mai spus Iuliu Mureșan, conform sursei citate.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB 14:17 QPR – Leeds LIVE VIDEO în AntenaPLAY (22:00). Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier Leauge! Echipele probabile 14:07 NEWS ALERTDaniel Niculae, urmărit penal în dosarul materialelor pirotehnice 13:47 Mircea Lucescu, Ion Ţiriac şi Nicolae Badea, super-proiect la unicul Dinamo: „Au avut o întâlnire cei trei” 13:30 „Să vină targa, să mă ia!” Romario, declarație fabuloasă după ce s-a antrenat pentru prima dată în 16 ani! 13:15 „Nu sunt idiot!” Cum poate pica transferul lui Florinel Coman în Qatar. Anunțul făcut de Gigi Becali 12:39 Gigi Becali, anunțul momentului despre situația lui Florinel Coman! Noi detalii despre accidentarea lui „Mbappe” 12:29 „Cu el am avut cea mai proastă relație!” Alexandru Bourceanu, dezvăluiri din perioada în care Costel Gâlcă o antrena pe FCSB! Vezi toate știrile
Citește și