Închide meniul

Ladislau Boloni se implică în conflictul CSA – FCSB! Antrenorul trage un semnal de alarmă: „Să nu fie o a treia Steaua! E o nebunie totală!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 25 iunie 2021, 21:27

Ladislau Boloni se implică în conflictul CSA – FCSB! Antrenorul trage un semnal de alarmă: „Să nu fie o a treia Steaua! E o nebunie totală!

Ladislau Boloni i-a lăsat mască pe șefii FRF

profimediaimages.ro

Ladislau Boloni a jucat pentru formaţia roş-albastră în perioada 1984–1987. În prezent, două cluburi pretind că sunt continuatoarele Stelei: CSA şi FCSB.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ladislau Boloni se implică în conflictul CSA Steaua – FCSB

„Militarii” nu şi-au schimbat forma de organizare, astfel că nu vor putea promova în Liga 1. Experimentatul antrenor îi consideră iresponsabili pe conducătorii Stelei şi se teme ca scenariul din anii 2000, când Gigi Becali a preluat clubul, să nu se repete.

„Unele lucruri sunt puțin enervante și puțin triste. Eu înțeleg că sunt foarte mulți experți în fotbal în țară și în Armată. Dar să nu pregătești ceva de lungă durată și să nu te sprijini pe niște oameni care poate în acest domeniu văd altfel și poate mai bine decât tine, asta eu consider iresponsabilitate. Poate că din nou se va ivi un nou FCSB, un nou club care preia și apoi iarăși urmează procese și va fi a treia Steaua. E o nebunie totală. Eu cred că asemenea lucruri trebuie tratate la momentul respectiv.

Steaua, care a fost în divizia a treia și apoi a urcat, este un fenomen deosebit de puternic în România și are în spate niște sentimente foarte puternice, cu care nu e bine să te joci, ci să le cultivi și să le duci mai departe. Nu e onorabil să le spui asta oamenilor, care au stat în ger și ploaie, cu bani mai mulți sau mai puțini și care au venit să te susțină. Acești oameni merită ca ceea ce se poate da lor să fie a lor. Imaginați-vă ca Steaua o să urce în prima divizie, dar apoi să le explici suporterilor că nu se poate, că e o altă logică.

Eu cred că Armata trebuie să fie prezentă în această echipă, dar trebuie găsit și omul respectiv care sa fie prezent și să fie găsită o logică în ambele părți, ceea ce nu s-a făcut din păcate cu FCSB și Steaua. Această logică a lipsit”, a spus Ladislau Boloni la Digi Sport.

Reclamă
Citește și:

Răzvan Lucescu se implică în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali! „Vreau FCSB să fie Steaua!”

Răzvan Lucescu (52 ani) s-a implicat în conflictul dintre CSA şi Gigi Becali. Antrenorul lui PAOK şi-ar dori ca Steaua Bucureşti să fie o singură echipă, nu două cluburi care susţin acelaşi lucru.

„În trecut, fotbalul nostru era altul, erau mult mai multe posibilități, erau multe echipe care dădeau jucători buni, care plecau afară. CFR a adus foarte mulți jucători străini. Rapid, ce a făcut? A dispărut, Liga 5, a revenit acum. Steaua s-a desprins, lumea a plecat. E o Stea în Liga 2, care nu poate promova și FCSB. Dinamo care era o forță, are în spate..

FCSB nu mai e acel nume de forță, nu mai e Steaua. Vreau FCSB să fie Steaua, să fie derby, Steaua-Rapid, Dinamo-Rapid, Dinamo-Steaua, Universitatea Craiova-Steaua. E altceva, sună altceva. Lumea ar fi înnebunită să vină să vadă, așa, scuză-mă. Suntem singură țară care are o astfel de situație. Steaua are două echipe, Rapid are două echipe, Craiova are două echipe, Timișoara..”, a spus Răzvan Lucescu pentru DigiSport.

Reclamă 4 / 0/3

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și