Închide meniul

"Lasă-l să plece! Acum e momentul!" Gigi Becali e somat să îi dea drumul lui Dennis Man în străinătate: "Sigur a avut oferte!"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 ianuarie 2021, 8:14

"Lasă-l să plece! Acum e momentul!" Gigi Becali e somat să îi dea drumul lui Dennis Man în străinătate: "Sigur a avut oferte!"

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Gigi Becali este patronul FCSB

Gigi Becali nici nu vrea să audă de o sumă mai mică de 15 milioane de euro pentru golgheterul Ligii 1. Dennis Man a marcat 14 goluri în campionat. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Nu-i cu nimic de vină el, are un sezon foarte bun. Dar ca să rezolvi un transfer nu apare în ziare. Eu ştiu cum merg lucrurile, că am fost impresar. Vor să-i ridice şi cota, să se vorbească de el. Are 22 de ani, ar trebui să se transfere acum. După aia, e cam greu să te transferi la un club puternic. Man sigur a avut oferte, dar Gigi Becali cere o anumită sumă. O să ajungă la 25 de ani şi o să joace tot în campionatul României. Lasă-l să plece pe 10 milioane de euro şi bagi un procent dintr-un viitor transfer", a spus Vasile Miriuţă la Look Sport.

Dennis Man: "Sunt transferat la toate echipele din Europa"

FCSB s-a impus cu 2-1 în meciul cu FC Voluntari, din etapa cu numarul 18 din Liga 1. La finalul jocului, Dennis Man a vorbit despre zvonurile legate de transferul său. Gigi Becali îi dă drumul doar dacă primeşte o ofertă de 15 milioane de euro!

Atacantul lui FCSB s-a arătat supărat pe speculațiile despre plecare lui la unul dintre granzii Europei.

"Nu știu de nicio ofertă, sunt transferat zilnic la toate echipele din Europa. Nu eu sunt de vină pentru ce se întâmplă. Oamenii se razbună pe mine, nu mă gândesc la un transfer. Ceea ce se scrie nu este problema mea, eu îmi văd de treabă. Știți și dumneavoastră ce se scrie", a declarat Dennis Man.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și