Închide meniul

Laszlo Dioszegi a tunat după eliminarea din Cupa României. Noi detalii din interior: „N-a fost accidentat, a fost o ceartă!”

Alex Ioniță Publicat: 31 octombrie 2023, 21:38

Reclamă
Laszlo Dioszegi a tunat după eliminarea din Cupa României. Noi detalii din interior: N-a fost accidentat, a fost o ceartă!”

Lazslo Dioszegi, la capătul puterilor după ce Sepsi s-a calificat în playoff

Laszlo Dioszegi / Antena Sport

Laszlo Dioszegi a tunat după eliminarea din Cupa României. Patronul covăsnenilor a continuat seria dezvăluirilor făcute din interiorul formației.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deținătoarea Cupei a fost învinsă în cadrul etapei a 2-a a Cupei României de către nou promovata din Liga a 2-a, Corvinul Hunedoara. Astfel, „echipa de sub furnale” a oprit posibilitatea ca echipa din Covasna să își apere trofeul cucerit în sezonul trecut.

Laszlo Dioszegi a tunat după eliminarea din Cupa României! Noi detalii din vestiarul echipei

După meciul cu cei de la Corvinul, Laszlo Dioszegi a oferit noi detalii din vestiarul formației pe care o patronează. Acesta a vorbit despre o situație din partida de la Hunedoara, care a fost explicată înițial de către Liviu Ciobotariu.

În minutul 14 al partidei, Cosmin Matei a executat o lovitură liberă, iar apoi a fost schimbat. Apoi, tehnicianul formației a anunțat, după meci, că jucătorul s-a accidentat.

Acum, patronul a dezvăluit că adevăratul motiv al schimbării a fost o ceartă între fotbalist și staff-ul formației:

Reclamă

„Matei n-a fost accidentat, a fost o ceartă între el şi stafful tehnic. Aşa am auzit, că nu el trebuia să execute lovitura liberă. Mâine voi ştii mai multe detalii, dar Matei nu s-a accidentat.

Eu am auzit doar zvonuri, nu pot să dau nume, că nu ştiu. Dar ştiu că lucrurile nu sunt ok. Ce am văzut astăzi, n-avem nicio şansă la play-off”, a spus Laszlo Dioszegi, potrivit orangesport.ro.

Laszlo Dioszegi, dezvăluiri uluitoare din vestiarul lui Sepsi

După partida din Cupă, patronul celor de la Sepsi a dezvăluit o situație incredibilă întâmplată la Hunedoara. Potrivit lui Laszlo Dioszegi, jucătorii s-au plâns de condițiile de cazare din deplasare și au acuzat faptul că au stat doar la un hotel de 4 stele și nu la unul de 5!

Reclamă 4 / 0/3

„Aşa am auzit că există o problemă şi între jucători, încerc să vorbesc mâine cu ei să văd despre ce e vorba. Nu se înţeleg jucătorii. Aşa se aude. Nimeni nu mi-a zis clar, dar asta mi-au dat de înţeles.

Am auzit lucruri nefireşti, că de ce am dormit în Hunedoara la hotel de 4 stele şi nu la 5 stele. Unii jucători… Nu mi se pare normal. Noi am dat condiţii de primele cinci echipe din prima ligă şi nu mi se pare normal ca jucătorii să aibă asemenea discuţii.

Am auzit că unii sunt nemulţumiţi de hotel, că atunci când ceva merge bine în loc să se ocupe de fotbal se preocupă de altele. E un lucru pe care nu-l permitem la Sfântu Gheorghe”, a spus patronul, conform sursei citate anterior.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
12:14 Detalii savuroase despre Ionuţ Luţu! S-a înscris la cursurile de directori sportivi de la FRF: „Avem traduceri?” 12:12 Carlos Alcaraz visează să joace la dublu cu Rafael Nadal, la Jocurile Olimpice: „Dacă totul decurge bine, vom juca!” 11:58 Adrian Şut îl aşteaptă pe Gigi Becali la petrecerea de titlu a FCSB-ului: „Ne-am bucura să fie alături de noi!” 11:27 Cremonese – Pisa (13:30) şi Lecco – Sampdoria (19:00), LIVE VIDEO, în AntenaPLAY! Spectacol în Serie B 10:50 Dan Şucu anunţă „revoluţia” la Rapid! Mesaj categoric despre situaţia lui Bogdan Lobonţ: „Noi nu ne spălăm rufele în public!” 10:30 Noutățile lunii mai în AntenaPLAY 10:07 Zeljko Kopic a răbufnit, înaintea duelurilor decisive pentru Dinamo: „Ei nu ar trebui să mai facă parte din club!” 9:57 Moment emoţionant la Madrid! Rafael Nadal şi-a luat adio de la turneu şi l-a menţionat pe Ion Ţiriac în discursul de rămas-bun 9:33 Transferul lui Denis Drăguş a intrat în linie dreaptă! Standard şi-a dat acordul! Anunţul presei din Turcia 9:13 „Cristi Chivu, o variantă pentru Rapid?” Răspunsul dat imediat de Victor Angelescu! Mesaj şi despre Mircea Lucescu Vezi toate știrile
Citește și