Închide meniul

Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea! Suma uriașă pe care i-a plătit-o lui Gigi Becali ca să plece de la FCSB: „Aveam un contract…” + Pe ce a cheltuit bonusul pentru calificarea în primăvara Europa League, din 2013

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 21 februarie 2022, 11:16

Laurențiu Reghecampf a rupt tăcerea! Suma uriașă pe care i-a plătit-o lui Gigi Becali ca să plece de la FCSB: „Aveam un contract… + Pe ce a cheltuit bonusul pentru calificarea în primăvara Europa League, din 2013

Laurenţiu Reghecampf a antrenat FCSB în două mandate

SportPictures / Razvan Pasarică via Hepta

Laurențiu Reghecampf a antrenat FCSB în două perioade. La finalul primului mandat, dintre 2012 și 2014, actualul antrenor al Universității Craiova i-a plătit 800.000 de euro lui Gigi Becali, pentru a-și încheia prematur contractul. În urma deciziei respective, Reghecampf a ajuns la Al Hilal, unde a stat 9 luni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Suma uriașă pe care i-a plătit-o Laurențiu Reghecampf lui Gigi Becali ca să plece de la FCSB

Reghecampf a dezvăluit că, în numai 2 ani, a câștigat peste 2 milioane de euro ca antrenor al FCSB-ului.

„Eu la FCSB am câştigat în doi ani de zile peste două milioane de euro. Am avut 20.000 de euro (n.r. – lunar) în primul an şi 25.000 de euro în al doilea an. Am câştigat din calificări şi bonusuri aproape un milion de euro, bani pe care i-am plătit înapoi lui Gigi când m-am transferat la Al Hilal.

Am făcut asta cu drag, i-am dat 800.000 de euro lui Gigi Becali ca să plec. Aveam un contract, trebuia să îl ţin, dar am plătit ca să plec. Am făcut foarte mulţi bani în perioada FCSB.”, a povestit Laurențiu Reghecampf, în podcastul „Acasă la Măruţă”.

Ce a făcut Laurențiu Reghecampf cu bonusul câștigat pentru calificarea FCSB-ului în primăvara Europa League, din sezonul 2012/2013

Reghecampf a vorbit şi despre cum a gestionat sumele uriașe câştigate pe banca FCSB-ului. Antrenorul de 46 de ani a dezvăluit că a cheltuit bonusul pentru calificarea în primăvara Europa League, din sezonul 2012/2013, pe un penthouse din Pipera.

Reclamă

Declarația a venit la scurt timp după ce Reghecampf a fost acuzat de Anamaria Prodan că a extras sume importante de bani din contul familiei și le-a virat noii sale partenere, Corina Caciuc.

„Din prima de calificare în primăvara europeană în 2012-2013, am cumpărat un penthouse în Pipera, să stea fetele Anamariei cu tatăl și cu bunica lor, să meargă la Școala Americană, să nu mai facă naveta de la Snagov. I-am zis Anei: ‘Ăștia sunt banii pe care îi avem, cumpărăm apartamentul și facem așa’. Nu aveam mulți bani atunci.

Tibi Dumitrescu (n.r. – primul soț al Anamariei Prodan) stă și acum în acel apartament. N-am avut niciodată probleme de genul ăsta. Stau și mă uit și nu-mi vine să cred ce declară despre bani, de avere. Noi n-am avut discuții de genul ăsta.

Reclamă 4 / 0/3

E urât să spun, dar pentru Sarah și Rebecca sunt sute de mii de euro dați în ultimii trei ani… Nu am făcut atâtea pentru Luca, câte am făcut pentru Rebecca. Dar le-am spus că voi face pentru toți când vor avea nevoie, fără să mă gândesc cine sunt.”, a mai povestit Reghecampf, pentru sursa citată.

Reghecampf a revenit la FCSB în 2015. Tehnicianul și-a încheiat cea de-a doua aventură la echipa lui Becali în 2017. Per total, Reghecampf a cucerit 4 trofee pe banca formației roș-albastre: două titluri, o Supercupă şi o Cupă a Ligii.

 

 

 

 

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:45 LIVE TEXTUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-0. Oltenii lui Costel Gâlcă atacă locul 2 din Liga 1! 21:36 Hermannstadt – Petrolul 2-0. Echipa lui Marius Măldărășanu s-a salvat matematic de la retrogradare. Cum arată clasamentul 21:16 Marian Iancu a spus, chiar de ziua lui Dan Şucu, ce ar face dacă l-ar întâlni pe patronul Rapidului! 20:57 Lăcrămioara Perijoc, în finala Campionatelor Europene de Box de la Belgrad! A învins-o pe Niamh Fay, în semifinale 20:50 Scandal Mircea Rednic – Dorinel Munteanu, după UTA – Oţelul 3-1: „Nu vorbeşti de antrenorul advers când pierzi” 20:30 Rafael Nadal, în turul 2 la ATP Masters Madrid! A trecut în două seturi de un adversar de 16 ani 20:13 „S-a lăsat ispitit de bani!” Helmut Duckadam, atac direct la adresa lui Andrei Vlad! Verdict dur despre rezerva de la FCSB 20:03 George Puşcaş a fost operat! Cât va lipsi de pe teren atacantul naţionalei 19:27 Dorinel Munteanu şi-a luat la ţintă jucătorii după înfrângerea cu UTA: „Greşeli de curtea şcolii, dezamăgirea e mare” 19:26 „Am urmărit tot sezonul!” Federico Piovaccari nu a uitat-o pe FCSB! Mesaj superb pentru jucătorii lui Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și