Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf e necruţător: „Trebuie să facă mai mult”. Mesaj clar pentru propriul jucător

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 29 octombrie 2021, 16:40

Laurenţiu Reghecampf e necruţător: „Trebuie să facă mai mult. Mesaj clar pentru propriul jucător

Laurențiu Reghecampf îl contrazice pe Gigi Becali

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Laurenţiu Reghecampf nu se joacă. Aflat pe locul 2 în România, la 8 puncte în spatele liderului CFR Cluj, antrenorul le-a dat un mesaj clar jucătorilor săi. Mai ales, lui Alexandru Mateiu, despre care se spune că ar fi intrat într-un conflict cu antrenorul Craiovei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf e necruţător

Laurenţiu Reghecampf spune că Alexandru Mateiu este accidentat şi de aceea nu a jucat în ultima perioadă. „Mateiu este accidentat de două săptămâni, are o fractură la degetul mic de la picior. Deci lipseşte din cauza unei probleme medicale, dar în acelaşi timp şi el trebuie să facă mai mult pentru a ajunge să se bată cu cei aflaţi pe postul lui”, a menţionat acesta.

Citește și:

Mai mult, antrenorul Craiovei a vorbit şi despre faptul că cei din conducerea Craiovei îi încurajează pe jucători să se vaccineze împotriva Covid-19. „Sunt nişte reguli care trebuie respectate de toată lumea, nu numai de cei din fotbal. Există această dispoziţie conform căreia atunci când intri într-un hotel sau într-un restaurant trebuie să ai certificatul verde, deci vaccinat sau trecut prin boală. Dar depinde fiecare echipă cum îşi face treaba. Noi ştim ce avem de făcut, îi încurajăm pe jucători să se vaccineze pentru că ne dorim să îi avem sănătoşi. Noi încercăm să ne apărăm cât putem de bine”, a explicat antrenorul oltenilor.

Laurențiu Reghecampf vrea spectacol de la echipa sa

Universitatea Craiova – CS Mioveni e sâmbătă, de la ora 19.00. Laurenţiu Reghecampf îşi doreşte o victorie şi un joc convingător al echipei sale pentru a se apropia de liderul CFR Cluj, aflat la 8 puncte distanţă. „În momentul ăsta echipa are nivelul necesar să marcheze foarte multe goluri, dar intervin lejeritatea şi neseriozitate în anumite momente şi atunci ratăm foarte multe ocazii. Dar nu trebuie să stăm acum numai cu gândul că vom marca 5-6-7-10 goluri, trebuie să ne pregătim şi pentru ceea ce urmează, când nu vom reuşi acest lucru”, a spus tehnicianul.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
19:40 Farul Constanța – CFR Cluj, LIVE TEXT (20:30). Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Echipele de start 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai Vezi toate știrile
Citește și