Închide meniul

Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4 | Oltenii, declarație de război pentru CFR Cluj și FCSB, după calificarea în sferturile Cupei României. „Luptăm pentru campionat!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 octombrie 2021, 20:16

Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4 | Oltenii, declarație de război pentru CFR Cluj și FCSB, după calificarea în sferturile Cupei României. „Luptăm pentru campionat!

CSO Filiași - Universitatea Craiova

FOTO:Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Gustavo, marcatorul primului gol de la Baia Mare, a transmis că Universitatea Craiova luptă pentru campionat. În runda următoare de Liga 1, oltenii joacă cu CS Mioveni, după care vin meciurile de foc pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

 Oltenii lui Reghecampf, declarație de război pentru CFR Cluj și FCSB

„Teren greu, meciul greu, dar am venit aici să câștigăm. A fost o victorie importantă pentru echipă. Suntem pregătiți, acum cu Mioveni suntem pregătiți. Știm că e CFR mai în față de noi, dar luptăm și noi pentru campionat„, a spus Gustavo, la finalul meciului Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4.

În acest moment, Universitatea Craiova are o serie de șase victorii la rând în toate competițiile, perioadă în care oltenii au înscris 18 goluri și nu au încasat nici unul. Echipa lui Reghecampf este pe locul secund în Liga 1, la un puncte în spatele liderului CFR Cluj.

„Ne bucurăm de victorie pentru că au fost foarte multe surprize și nu am vrut sa facem parte din ele. Ne pregătim acum pentru meciul de sâmbătă cu cei de la Mioveni. Am încercat să închidem meciul repede. Îmi pare rău că n-au fost suporteri, dar pentru noi ne bucurăm că am câștigat. Vor fi meciuri foarte grele, dar noi nu ne gândim decât la meciul cu CS Mioveni. Sper să scoatem maxim din ele”, a spus și Dan Nistor, la finalul meciului de la Baia Mare.

Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4

Gustavo a deschis scorul pentru Universitatea Craiova încă din minutul 9, reușind un gol superb din lovitură liberă. Oltenii și-au dublat avantajul în minutul 15, după golul din penalty a lui Marius Constantin.

Reclamă

Craiova lui Reghecampf a început repriza secundă la fel de tare ca prima. Bălașa și Koljic au marcat în minutele 55 și, respectiv, 56. Gazdele n-au reușit să pună probleme până la final, iar meciul s-a terminat 4-0 împotriva oaspeților.

Meciurile din „optimile” Cupei României

FCSB – FC Voluntari (meci decis la „masa verde”)
Gaz Metan – Chindia Târgovişte 0-1
FC Argeş – Dinamo 1-2
Minaur Baia Mare – Universitatea Craiova 0-4
FC U Craiova 1948 – Sepsi
ACSO Filiaşi – Hermannstadt 2-2 (4-3 d.l.d)
Politehnica Timişoara – Rapid
Dunărea Călăraşi – AS FC Buzău

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:24 VIDEOOlimpiu Moruţan ratează EURO 2024! Anunţul oficial făcut de turcii de la Ankaragucu. S-a „rupt” fără să fie atins de nimeni 10:19 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 9:51 Lucian Sănmărtean a dezvăluit de ce a refuzat de 4 ori să lucreze cu Gică Hagi: „Nu o să mai păstrăm chestia aceasta de respect” 9:47 Record negativ pentru Chelsea, înregistrat la umilinţa cu Arsenal! E prima oară când „Albaştrii” păţesc asta într-un sezon! 9:18 FotoOlimpiu Moruţan, OUT de la EURO 2024! Verdictul teribil primit de internaţionalul român după ce s-a accidentat grav în Cupă 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
Vezi toate știrile
Citește și