Închide meniul

Laude pentru Laurenţiu Reghecampf: „Va avea un cuvânt greu de spus”. Antrenorul se poate lupta pentru un nou trofeu la Craiova

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 11:51

Laude pentru Laurenţiu Reghecampf: „Va avea un cuvânt greu de spus. Antrenorul se poate lupta pentru un nou trofeu la Craiova

Laurențiu Reghecampf vrea să-l bată pe Gică Hagi

Captură Facebook Univeristatea Craiova

Craiova lui Laurenţiu Reghecampf e pe locul 2 în Liga 1, la 5 puncte în spatele campioanei CFR Cluj. Oltenii se pot implica serios în lupta pentru titlu şi o pot depăşi pe actuala campioană. O spune Petre Grigoraş, fost antrenor la Oţelul Galaţi. Acesta este încântat de stilul de joc implementat de către Reghecampf la Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf, omul momentului în România

Laurenţiu Reghecampf este omul momentului în România. Tehnicianul oltenilor este capabil să aducă titlul în Bănie, crede Petre Grigoraş, încântat de fotbalul prestat de către olteni.

„După venirea lui Reghe, Craiova arată forţă. Îmi place jocul, are o creştere evidentă. Sunt jucători foarte valoroşi care practică un joc consistent. Va fi o nucă tare şi cred că vor avea un cuvânt greu de spus în acest campionat”, a spus Petre Grigoraş, conform sport.ro.

Citește și:

FCSB vine tare din urmă

Petre Grigoraş nu o scoate din calcule nici pe vicecampioana FCSB. Edi Iordănescu poate readuce titlul roş-albaştrilor dacă jucătorii cu probleme medicale îşi vor reveni curând, mai spune Grigoraş. „FCSB, după ce îşi revin jucătorii, poate să aibă rezultate foarte bune. Va fi o luptă în trei pentru titlu. Craiova, FCSB şi CFR Cluj au cele mai mari şanse la titlu”, a mai spus Petre Grigoraş, conform sursei citate.

CFR Cluj are meci tare în această seară, contra celor de la Sepsi Sf. Gheorghe. Dacă câştigă, echipa lui Dan Petrescu se îndepărtează la 8 puncte de rivala Craiova şi la 9 de FCSB. Vicecampioana mai are însă de jucat un meci cu Farul, amânat pentru data de 4 noiembrie din cauza focarului de COVID.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și