Închide meniul

Laurenţiu Reghecampf s-a enervat! Decizia care l-a scos din sărite pe antrenorul oltenilor: „Nu este normal, fotbalul este pentru fani”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 decembrie 2021, 17:09

Laurenţiu Reghecampf s-a enervat! Decizia care l-a scos din sărite pe antrenorul oltenilor: „Nu este normal, fotbalul este pentru fani

Oltenii lui Laurenţiu Reghecampf au dat lovitura iernii

Razvan Pasarica/SPORT PICTURES

Laurenţiu Reghecampf şi-a ieşit din minţi când a auzit că cei de la Voluntari au mărit preţul biletelor subit înaintea meciului de sâmbătă. 100 de lei cer îlfovenii pe un tichet, întrare generală la meciul FC Voluntari – Universitatea Craiova.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Laurenţiu Reghecampf s-a enervat

„Nu știam că mai avem parte de asemenea episoade. Îmi pare rău că aud așa ceva, vom fi în curând în 2022 și avem parte de asemenea episoade? Acum am auzit de asta pentru prima dată. Nu cred că este normal, fotbalul este pentru fani.

Este dreptul celor de la FC Voluntari să pună prețul cât doresc, dar vorbim de niște oameni care vin să-și susțină echipa, să vadă fotbal, oameni care muncesc zi de zi pentru un salariu nu foarte mare. Pentru ei, un meci de fotbal probabil este o relaxare, deci este păcat. Nu știu de ce se recurge la asemenea metode, ar trebui să existe o regulă pentru toată lumea. Fotbalul este pentru fani, nu ca să fie stadionul gol”, a spus Laurenţiu Reghecampf, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu ilfovenii.

Citește și:

Craiova lui Reghe trăieşte periculos

Oltenii trăiesc periculos înaintea meciului cu FC Voluntari, crucial pentru prezenţa în play-off. Deşi se află pe locul 4, echipa lui Laurenţiu Reghecampf are doar un punct peste Rapid, echipa aflată pe poziţia a 7-a, care duce în play-out. „Ne pregătim intens pentru meciul de la Voluntari. Ne dorim să câștigăm cele 3 puncte, sperăm să nu mai avem parte de ghinioane. Ratăm foarte mult, ne permitem foarte multe mai ales în poziția în care ne aflăm. Ar trebui să fim mult mai direcți, mult mai clari în ceea ce vrem de la fiecare partidă.

Marcăm 6 goluri, dar primim 8 în ultimele 3 meciuri. Nu este normal ca o echipă care-și dorește ceea ce noi ne dorim să aibă asemenea sincope. Trecem printr-o perioadă mai grea, avem și ghinion cu accidentările. Nu grave, dar care ne obligă să facem anumite schimbări”, a mai spus Laurenţiu Reghecampf.

Reclamă
Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal 23:47 „E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1 23:40 Formula 1: Cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY (06:00) 23:32 „Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj 23:30 Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări! 23:23 Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă” 23:07 Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1 22:59 Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi 22:46 Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac” 22:33 Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off Vezi toate știrile
Citește și