Închide meniul

Leo Strizu, surprins la păcănele! Fostul antrenor de la FCSB e liber de contract și încearcă să se îmbogățească peste noapte

Alex Ioniță Publicat: 11 aprilie 2024, 14:37

Reclamă
Leo Strizu, surprins la păcănele! Fostul antrenor de la FCSB e liber de contract și încearcă să se îmbogățească peste noapte

Leo Strizu a fost surprins la păcănele

Mihai Stoica l-a ironizat pe Leo Strizu / Hepta

Leo Strizu a fost surprins la păcănele! Fostul antrenor din acte al FCSB-ului ar fi un împătimit pasionat al jocurilor de noroc, iar acesta a fost recent prins în fapt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strizu a stat pe banca FCSB-ului datorită faptului că e posesor de licență PRO. Chiar dacă în acte era principal, adevăratul tehnician al roș-albaștrilor, în această perioadă, a fost Mihai Pintilii.

Leo Strizu a fost surprins la păcănele!

Potrivit informațiilor oferite de cancan.ro, Leo Strizu a fost surprins la păcănele, într-o sală de jocuri de noroc din București.

VEZI AICI FOTO CU LEO STRIZU LA PĂCĂNELE

Strizu nu mai are niciun angajament de un an. Acesta a rămas fără echipă după ce și-a dat demisia de la FCSB, din cauza unui scandal cu Mihai Stoica, managerul general al echipei.

Reclamă

Având în vedere că are foarte mult timp liber, Strizu încearcă să producă bani la jocurile de noroc. Acesta și-a încercat recent norocul la păcănele și a stat lipit de ecran timp de zeci de minute!

Totuși, sursa citată anterior nu a oferit detalii cu privire la deznodământul „investiției” făcute de fostul antrenor de la FCSB.

Leo Strizu, dezvăluiri uluitoare despre perioada petrecută la FCSB

Fostul tehnician „din acte” al celor de la FCSB a dezvăluit faptul că nu se implica în pregătirea echipei și că nu avea niciun cuvânt de spus, în timpul în care s-a aflat „pe banca” „roș-albaștrilor”.

Reclamă 4 / 0/3

De asemenea, Leo Strizu a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Mihai Stoica, managerul general al echipei patronate de Gigi Becali.

„În primul rând nu aveam niciun cuvânt de spus! Sută la sută! Chiar dacă a fost o opțiune proastă sau nu am căzut mine de la mine n-o să auziți niciodată… Că au fost flash-interviuri sau conferințe înainte de meci, am greșit, am făcut multe greșeli. Mi-am dat două palme și mi-am zis trezește-te.

Nu te mai apuca tu să vorbești că ești un simplu executant și trebuie să te conformezi… Toată lumea îmi spunea că auzim aceeași lozincă de la Strizu. Ce voiați să auziți că fac eu echipa? Trebuia să apar că era contractul. Trebuia să vorbesc așa în niște termeni frumoși de echipă.

Toată lumea știe care e adevărul adevăr. Știam despre ce este vorba. Mihai Stoica nu m-a vrut de la început pentru că… Noi dacă am avut o prietenie, era greu ca el să mă subordoneze pe mine. Tot ce se întâmplă la Steaua (n.r. FCSB) sunt două capete. Jucătorii trec prin Mihai Stoica, apoi se duce spre Gigi. Eu cu Mihai aveam dialoguri foarte deschise, nu-mi spunea el așa faci și eu să-i spun am înțeles”, a declarat Leo Strizu, potrivit gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
0:06
Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!”
23:55 VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul 23:50 Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute 23:37 Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena! 23:20 Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva” 23:00 „Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră 22:50 Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos! 22:23 Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii 22:11 Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo 21:35 Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani! Vezi toate știrile
Citește și