Închide meniul

Leo Strizu, dezvăluiri uluitoare despre perioada petrecută la FCSB: „Un simplu executant, nu aveam niciun cuvânt de spus”

Alex Ioniță Publicat: 13 decembrie 2023, 23:03

Reclamă
Leo Strizu, dezvăluiri uluitoare despre perioada petrecută la FCSB: Un simplu executant, nu aveam niciun cuvânt de spus”

Leo Strizu, dezvăluiri uluitoare despre perioada petrecută la FCSB

Mihai Stoica l-a ironizat pe Leo Strizu / Hepta

Leo Strizu a făcut dezvăluiri uluitoare despre perioada petrecută la FCSB. Fostul tehnician „cu acte” de la vicecampioana României a vorbit despre perioada în care s-a aflat pe banca formației, pentru o scurtă perioadă din sezonul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Strizu a fost adus de Gigi Becali pe banca echipei pentru a-l „acoperi” pe Mihai Pintilii, care pregătea echipa „roș-albastră”, dar nu avea licența PRO, pentru a putea fi trecut în acte drept adevăratul antrenor al FCSB-ului.

Leo Strizu, dezvăluiri uluitoare despre perioada petrecută la FCSB. Ce se întâmpla la echipa lui Gigi Becali

Fostul tehnician „din acte” al celor de la FCSB a dezvăluit faptul că nu se implica în pregătirea echipei și că nu avea niciun cuvânt de spus, în timpul în care s-a aflat „pe banca” „roș-albaștrilor”.

De asemenea, Leo Strizu a vorbit și despre relația pe care a avut-o cu Mihai Stoica, managerul general al echipei patronate de Gigi Becali.

„În primul rând nu aveam niciun cuvânt de spus! Sută la sută! Chiar dacă a fost o opțiune proastă sau nu am căzut mine de la mine n-o să auziți niciodată… Că au fost flash-interviuri sau conferințe înainte de meci, am greșit, am făcut multe greșeli. Mi-am dat două palme și mi-am zis trezește-te.

Reclamă

Nu te mai apuca tu să vorbești că ești un simplu executant și trebuie să te conformezi… Toată lumea îmi spunea că auzim aceeași lozincă de la Strizu. Ce voiați să auziți că fac eu echipa? Trebuia să apar că era contractul. Trebuia să vorbesc așa în niște termeni frumoși de echipă.

Toată lumea știe care e adevărul adevăr. Știam despre ce este vorba. Mihai Stoica nu m-a vrut de la început pentru că… Noi dacă am avut o prietenie, era greu ca el să mă subordoneze pe mine. Tot ce se întâmplă la Steaua (n.r. FCSB) sunt două capete. Jucătorii trec prin Mihai Stoica, apoi se duce spre Gigi. Eu cu Mihai aveam dialoguri foarte deschise, nu-mi spunea el așa faci și eu să-i spun am înțeles”, a declarat Leo Strizu, potrivit gsp.ro.

Cornel Dinu l-a făcut praf pe Gigi Becali, pentru transferurile de la FCSB

Cornel Dinu a dezvăluit faptul că nu este impresionat de transferurile realizate de Gigi Becali.

Reclamă 4 / 0/3

Înaintea perioadei de transferuri din iarnă, patronul de la FCSB i-a achiziționat pe Luis Phelipe și Baba Alhassan, care se vor alătura lotului pregătit de Mihai Pintilii și Elias Charalambous în luna ianuarie.

„Problema acolo este de cu totul altă natură, faptul că echipa este făcută din fața televizorului de proprietar, când alții antrenează.

Indiferent dacă va veni Phelipe sau dacă va veni actualul Rege al Spaniei, Felipe, nu se pot schimba prea multe, pentru că cineva comandă, iar alții antrenează. Stau zi de zi cu echipa și cunosc bucătăria ei.

Patronul dictează, sunt banii lui, există această anomalie care s-a mai petrecut în fotbal, mai ales în țările de mâna a doua, a treia.

În opinia mea, indiferent cine vine la FCSB, există un decalaj între felul în care este trimisă pe teren echipa, felul în care se fac schimbările și felul în care se face pregătirea propriu-zisă.

La FCSB e o formă de dictatură, dar o dictatură total inadecvată, în care comandă unul care nu stă toată ziua cu echipa, nu cunoaște ce înseamnă procesul de antrenament, capacitatea reală a jucătorilor, cum conlucrează aceștia”, a spus Cornel Dinu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și