Închide meniul

Adrian Mutu, păcălit la conferința de presă! „Briliantul” habar n-avea ce i se întâmplă. „Bună gluma!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 aprilie 2022, 23:54

Adrian Mutu, păcălit la conferința de presă! „Briliantul habar n-avea ce i se întâmplă. „Bună gluma!

Adrian Mutu, păcălit de 1 aprilie

AS.ro

Adrian Mutu a fost păcălit la conferința de presă dinainte de Rapid – FC Botoșani. De 1 aprilie, „Briliantul” a aflat că echipa lui nu poate juca partida pe noul stadion din Giulești. Antrenorul rapidiștilor a rămas complet debusolat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jurnalista Antena Sport Roxana Bratu i-a spus lui Adrian Mutu că meciul Rapid – Botoșani nu se va juca pe noul Giulești, ci la Mioveni. „Briliantul” a căzut pradă păcălelii. Reacția lui a fost fabuloasă.

Adrian Mutu, păcălit de 1 aprilie

„Serios? Nu ştiam. Sperăm să nu. Sperăm ca mâine să fim aici. Mulţumim Mioveniului pentru ospitalitate şi pentru că ne-a pus terenul la dispoziţie, dar noi ne dorim să jucăm în casa noastră, aici, în Giuleşti”, a fost prima reacție a lui Adrian Mutu.

După ce a fost lămurit, lui Mutu i-a revenit zămbetul pe buze. Antrenorul rapidiștilor a recunoscut că nu s-a gândit vreun moment ca totul să fie o păcăleală.

„Nu înţelegeam de ce. În fine, 1 aprilie. Suntem înainte de meci şi nu prea îmi arde de păcăleli. Dar bună gluma”, a mai spus Adrian Mutu

Reclamă

Rapid – FC Botoșani, programt sâmbătă, de la ora 20:30, va fi primul meci disputat de echipa lui Adrian Mutu pe noul stadion din Giulești. Rapidiștii și-au disputat până acum meciurile de pe teren propriu pe Arena Națională și la Mioveni.

Glume de 1 aprilie. Cum au fost păcăliți suporterii din România

Fanii Rapidului au dat drumul glumelor chiar la miezul nopții, când au anunțat că ”OFICIAL | Copos revine patron la Rapid”. La deschiderea anunțului, în interior, este specificat faptul că a fost o farsă.

Fanii FCSB s-au amuzat cu privire la ”transferul” lui Octavian Popescu. Suporterii au anunțat că ”perla” lui Gigi Becali va ajunge în Premier League.

Reclamă 4 / 0/3

”Octavian Popescu a fost vândut azi-noapte de Gigi Becali pentru 19,4 milioane de lire sterline! O echipă din Premier League a făcut o ofertă finală de 23 milioane de euro (19,4 milioane de lire sterline), pe care Gigi Becali a acceptat-o!!, au glumit fanii.

Fanii Petrolului Ploiești s-au amuzat pe rețelele de socializare. Aceștia au postat o farsă în care este inclus Constantin Budescu, care anunța recent „Îmi doresc să joc la Petrolul. Am avut discuţii”.

”Constantin Budescu a semnat cu Petrolul. Fotbalistul de 33 de ani și-a reziliat aseară contractul cu echipa ilfoveana după un scandal monstru cu președintele clubului Gabriel Tamas și a fost înregimentat imediat de Petrolul Ploiești care aștepta ocazia pentru a semna cu fostul lup. 

Din păcate, Budescu nu va putea fi folosit în meciul de mâine cu CSA Steaua din pricina unei ușoare accidentări dar Nicolae Constantin spera sa îl recupereze pana la duelul cu Hermannstadt de miercurea viitoare. Disputa dintre cei doi a pornit de la o contradicție privind culoarea vinului care merge cu sarmale. Totul a degenerat rapid după ce fostul fundaș al Naționalei României a spart o ușă de termopan asa cum făcea în vremurile lui bune”, s-au amuzat fanii.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și