Închide meniul

Lovitură dură pentru cei de la FCSB! Amenda maximă încasată după Derby de România. Ce au păţit cei de la Dinamo

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 9 februarie 2022, 17:50

Lovitură dură pentru cei de la FCSB! Amenda maximă încasată după Derby de România. Ce au păţit cei de la Dinamo

Ultraşii lui Dinamo au trecut la ameninţări înaintea barajului cu "U" Cluj

Mediafax Foto / ALEX NICODIM via Hepta

Dinamo – FCSB 0-3 s-a lăsat cu amenzi imense după judecata Comisiei de Disciplină din cadrul FRF. FCSB a încasat 60.000 de lei penalitate financiară, iar Dinamo cu 15.000 de lei pentru incidentele produse de suporteri la derby-ul din etapa a 23-a a Ligii 1 prin aprinderea şi aruncarea materialelor explozive în teren şi în tribune.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lovitură dură pentru cei de la FCSB!

„Dinamo 1948 SA vs. FC FCSB – Incidente – În baza art. 82.1 si 3.a si c. raportat la art. 83.2.d) din RD, se sancţionează clubul Dinamo 1948 cu penalitate sportivă de 15.000 lei. În baza art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.d din RD, se sancţionează clubul FC FCSB cu penalitate sportivă de 60.000 lei”, este concluzia Comisiei de Disciplină, conform lpf.ro.

Astfel, conform Regulamentului Disciplinar, cei de la FCSB au atins pragul maxim de penalitate financiară, iar la fiecare nouă abatere de acest tip clubul va fi sancţionat gradual cu disputarea partidelor fără spectatori, cumulat cu sancţiunea maximă de 60.000 lei. FCSB devine al doilea club după FC Rapid care atinge pragul maxim de penalitate şi riscă disputarea partidelor fără spectatori.

Alte sancţiuni dictate de către Comisia de Disciplină

Tot miercuri, Comisia de Disciplină a dispus sancţionarea clubului Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu o penalitate de 30.000 de lei pentru încălcarea Protocolului Medical de Desfăşurare a Competiţiilor în contextul pandemiei de coronavirus la meciul de pe teren propriu cu Universitatea Craiova din etapa a 23-a. Sancţiunea face referire la prezenţa în zona vestiarelor a unor persoane care nu posedă documente de acces. În urma protestelor la adresa arbitrilor de la acelaşi meci, delegatul formaţiei Sepsi OSK, Matyas Endre Istvan, a fost suspendat pentru o lună şi a primit o penalitate sportivă de 640 lei.

Citește și:

Comisia de Disciplină a FRF a sancţionat clubul Gaz Metan Mediaş cu 3.000 de lei şi a acordat termen de graţie de 5 zile pentru plata integrală a restanţelor salariale către foştii săi jucători, Sergiu Popovici şi Alexandru Munteanu. Aceeaşi sancţiune a primit-o şi clubul CFR Cluj în disputa cu jucătorul Iasmin Latovlevici.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și