Închide meniul

Gigi Becali s-a dezlănţuit după Derby de România: „I-am dezmembrat. Puteam să le dăm 9”. Anunţul care îi sperie pe câini

Gabriel Zamfirescu Publicat: 13 septembrie 2021, 13:03

Reclamă
Gigi Becali s-a dezlănţuit după Derby de România: „I-am dezmembrat. Puteam să le dăm 9. Anunţul care îi sperie pe câini

Gigi Becali anunțat plecarea lui Budescu de la FCSB

Hepta

Gigi Becali visează din nou după 6-0 cu Dinamo. Finanţatorul roş-albaştrilor s-a dezlănţuit pur şi simplu după Derby de România. E încântat de ceea ce a reuşit Edi Iordănescu la FCSB şi spune că echipa putea marca şi mai multe goluri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Gigi Becali, ironii la adresa câinilor

Gigi Becali spune că Edi Iordănescu le-a predat o lecție de tactică. Mai mult, latifundiarul din Pipera spune că lucrurile vor sta mult mai bine în momentul în care Constantin Budescu, Florinel Coman și Florin Tănase vor putea să joace pentru FCSB. Mai mult, latifundiarul din Pipera i-a atacat pe dinamoviști și a transmis că trupa lui Dario Bonetti se va bate la retrogradare, chiar dacă a transferat jucători precum Gabi Torje, Gabi Matei sau Răzvan Popa.

„Ce să mai comentam? I-am dezmembrat. Îmi e milă de Dinamo, dar îi băteam rău și dacă rămâneau în 11. V-am spus și înainte de meci că nu am emotii. Dinamo se va bate la salvarea de la retrogradare cu tot cu Torje al lor și cu cine au mai adus ei acum. Dinamo de acum nu mai e Dinamo de pe timpul lui Borcea.

Edi le-a predat o lecție tactică și puteam să le dam 8 sau 9 goluri. Dinamo nu a contat și nu a avut nicio ocazie de gol. Cand vor intra la noi Budescu, Coman și Tănase o să îi distrugem pe toți. S-a văzut experiența de pe teren a lui Keșeru. Aveți răbdare că eu v-am spus că CFR nu este campioană, iar noi vom recupera”, a spus Gigi Becali, conform prosport.ro.

Gigi Becali crede în titlu

Gigi Becali încă mai crede în titlu. CFR Cluj a pierdut primul meci al sezonului, iar FCSB s-a apropiat la 9 puncte de lider după victoria din Derby de România. „ Aveți răbdare că eu v-am spus că CFR nu este campioană, iar noi vom recupera„, a mai spus finanţatorul roş-albaştrilor.

Reclamă
Reclamă 4
Recomandări

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
20:46

VideoAdam Nemec, verdict înainte de Slovacia – România: „Ar fi un rezultat excelent!” Ce a spus despre Florinel Coman

20:36

LIVE TEXTFranţa – Polonia şi Olanda – Austria se joacă ACUM. Meicuri „nebune” în Grupa D! Austriecii, spectacol total

19:56

Slovacia – România, LIVE TEXT miercuri, ora 19:00! „Tricolorii”, la un pas de o calificare istorică în „optimile” EURO 2024

19:40

„Am avut discuții!” Giovanni Becali, anunțul momentului despre Dennis Man și Valentin Mihăilă!

19:26

„Să nu ne culcăm pe o ureche!” Viorel Moldovan, avertisment pentru România, înaintea duelului cu Slovacia

19:21

Dinamo și-a stabilit programul pentru cantonamentul din Slovenia! Câte amicale vor disputa „câinii” lui Zeljko Kopic

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și