Închide meniul

LPF a anunțat echipa sezonului regulat din Liga 1! FCSB are numai 2 jucători incluşi. Octavian Popescu, marele absent

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 martie 2022, 17:19

LPF a anunțat echipa sezonului regulat din Liga 1! FCSB are numai 2 jucători incluşi. Octavian Popescu, marele absent

CFR Cluj şi FCSB se luptă pentru titlu în Liga 1

Octavian Popescu (FCSB), în duel cu Ciprian Deac (CFR Cluj) / Hepta

LPF a anunțat echipa sezonului regulat din Liga 1. CFR Cluj, liderul la zi din campionatul României, are cei mai mulți jucători incluși (3), în timp ce FCSB se poate lăuda cu 2, la fel ca Farul Constanţa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

LPF a anunțat echipa ideală din sezonul regulat din Liga 1! Octavian Popescu nu a fost inclus

Octavian Popescu, etichetat de Gigi Becali „cel mai mare fotbalist din istoria României”, nu a prins echipa ideală a LPF-ului. Atacantul de 19 ani a marcat 7 goluri şi a oferit 3 pase decisive în cele 26 de apariţii din acest sezon.

Antrenorul sezonului regulat a fost desemnat Dan Petrescu.

Echipa sezonului regulat din Liga 1, anunţată de LPF:

Otto Hindrich (CFR Cluj) – Christopher Braun (FC Botoşani), Andrei Burcă (CFR Cluj), Ionuț Larie (Farul Constanţa), Iasmin Latovlevici (FC Argeş) – Ciprian Deac (CFR Cluj), Malcom Edjouma (FCSB), Vadim Raţă (FC Voluntari), Florin Tănase (FCSB) – Jefté Betancor (Farul Constanța), Andrei Ivan (Universitatea Craiova)

LPF a anunțat echipa sezonului regulat din Liga 1

„La finalul primelor 30 de etape, LPF vă prezintă echipa ideală a sezonului regulat 2021-2022.

Reclamă

PORTAR

Otto Hindrich (CFR Cluj / 19 ani / 15 jocuri) – A profitat din plin de încrederea primtită din partea antrenorului. Pe durata acestui sezon regular, clujenii au stabilit cea mai lungă serie fără gol primit din istoria campionatului, 869 de minute, dintre care 689 au fost cu tânărul Hindrich în poartă.

FUNDAŞI

Reclamă 4 / 0/3

Christopher Braun (FC Botoşani / 30 de ani / 29 jocuri) – A acoperit excelent banda dreaptă, de unde a oferit cinci pase decisive, fiind cel mai bun fundaş dreapta la acest capitol.

Andrei Burcă (CFR Cluj / 28 de ani / 21 jocuri) – Pe lângă siguranţa pe care o dă echipei prezenţa sa pe teren, liderul celei mai bune defensive din campionat şi-a trecut în cont şi două goluri, ambele decisive.

Ionuț Larie (Farul / 35 de ani / 30 jocuri) – Revenit acasă, şi-a condus echipa spre play-off din postura de căpitan. Este singurul jucător de câmp integralist. De asemenea, este fotbalistul cu cele mai multe dueluri câştigate (333) şi cele mai multe deposedări reuşite (95).

Iasmin Latovlevici (CFR – 5 jocuri, FC Argeş – 18 jocuri / 35 de ani) – Achiziţionarea experimentatului fundaş stânga poate fi considerată mutarea care a făcut diferenţa în lupta pentru play-off. A marcat de două ori pe durata întregului sezon, a oferit cinci pase decisive şi a fost de cinci ori desemnat „Jucătorul meciului”.

MIJLOCAŞI

Ciprian Deac (CFR Cluj / 36 de ani / 29 jocuri – FOTO) – Cuvintele sunt prea puţine pentru a defini profesionalismul de care dă dovadă decarul clujenilor! Statistic, „locomotiva CFR-ului” a marcat de opt ori, a pasat decisiv de șapte ori şi a prins de opt ori „Echipa etapei”.

Malcom Edjouma (FC Botoşani – 22 jocuri, FCSB – 5 jocuri / 25 de ani) – Pe durata sezonului regulat, Edjouma a înscris de cinci ori, a oferit patru pase decisive, a prins de șapte ori „Echipa etapei”, a fost de cinci ori desemnat „Jucătorul meciului”, iar în monitorizările InStat este mijlocaşul central defensiv cu cel mai bun index (243).

Reclamă

Vadim Raţă (FC Voluntari / 28 de ani / 29 jocuri) – Se află în cea mai bună perioadă din carieră. Folosit de Liviu Ciobotariu pe un post mai ofesnsiv, a contribuit cu șapte goluri şi patru pase decisive la parcursul lăudabil reuşit de FC Voluntari.

Florin Tănase (FCSB / 27 de ani / 24 jocuri) – Căpitanul roş-albaştrilor este jucătorul cu cel mai mare index Instat din primele 30 de runde – 252. A înscris de 11 ori şi a oferit patru pase decisive.

ATACANŢI

Jefté Betancor (Farul / 28 de ani / 28 jocuri) – Vârful Farului şi-a făcut din plin datoria! A înscris de 15 ori, fiind lider detaşat în clasamentul golgheterilor.

Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 25 de ani / 23 jocuri) – 11 goluri marcate, șase pase decisive, un penalty scos şi transformat de un alt coleg şi de șapte ori desemnat „Jucătorul meciului”. Indiscutabil, fotbalistul numărul 1 din lotul Universităţii.

ANTRENOR

Dan Petrescu (CFR Cluj / 54 de ani) – Cu el pe bancă, gruparea clujeană a făcut un sezon regultr unic de când s-a trecut la actualul sistem competitional! Mai mult, actuala CFR este singura echipă din ultimii 23 de ani care a scos cel puţin 76 de puncte în primele 30 de etape dintr-un campionat, precedenta astfel de performanţă fiind realizată de Rapidul lui Mircea Lucescu din sezonul 1998-1999 (77 puncte).”, a anunțat LPF, pe site-ul oficial.

Citește și:

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și