Închide meniul
EXCLUSIV

Lucian Becali a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova! Primul video cu scandalul monstru de pe Arena Națională

Reclamă

Antena Sport Publicat: 4 aprilie 2022, 10:32

Lucian Becali a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova! Primul video cu scandalul monstru de pe Arena Națională

FCSB - Universitatea Craiova 0-2 | Lucian Becali, nepotul lui Gigi Becali, implicat într-o bătaie la meciul de pe Arena Națională

As.ro

Lucian Becali a fost implicat într-un scandal uluitor pe Arena Națională. La finalul meciului FCSB – Universitatea Craiova 0-2, nepotul lui Gigi Becali a bătut un spectator în zona VIP a stadionului. Antena Sport vă oferă primul video cu incidentul din tribunele arenei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Lucian Becali a fost implicat într-un scandal uriaș la meciul dintre FCSB și Universitatea Craiova scor 0-2. Nepotul lui Gigi Becali a fost suprins în mijlocul unei bătăi generale. 

Lucian Becali a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova! Primul video cu scandalul monstru de pe Arena Națională

Pe imaginile publicate în premieră de Antena Sport se poate observa cum Lucian Becali lovește în repetate rânduri un spectator, deși acesta nu mai avea o atitudine agresivă și se afla într-o postură defensivă. (VEZI GALERIA FOTO DE JOS).

Între timp, a apărut și primul videoclip cu scandalul din zona VIP a Arenei Naționale, oferit în exclusivitate de As.ro.

Reclamă

Prima reacție a lui Lucian Becali, după ce a bătut un spectator la meciul FCSB – Universitatea Craiova. Ce a spus nepotul lui Gigi Becali

Lucian Becali a oferit o primă reacție în mediul online, spunând că nu susține violența și că astfel de comportament nu îl caracterizează în mod normal.

“Mea Culpa (trad. – Greșeala mea). Aș vrea pe această cale să ofer scuzele mele suporterului cu care am fost implicat într-o altercație din timpul meciului.

Aș vrea să ofer scuze tuturor suporterilor fotbalului și în general ai sportului, această atitudine violentă NU mă caracterizează chiar deloc și este inacceptabilă,  indiferent dacă am fost provocat sau nu.

Reclamă 4 / 0/3

Violența, în toate formele ei, NU trebuie să aibă loc în societatea din ziua de astăzi și din mileniul în care trăim. Întotdeauna am avut o atitudine prietenoasă și deschisă cu oamenii, dar câteodată din cauza conjuncturii și provocărilor mai greșim, NU mă simt mândru ci dimpotrivă, îmi este rușine cu genul acesta de comportament și nu îmi face cinste!

Stadioanele și sportul în general trebuie să unească oamenii în pace,dragoste și respect reciproc pentru sportivi și pentru iubitorii sportului,  NU pentru violență și alte manifestări nepotrivite .

Pace & dragoste”, a scris Lucian Becali, pe contul de Facebook.

Lucian Becali, scene şocante! A fost implicat într-o bătaie generală

Scene şocante pe Arena Naţională, la FCSB – Universitatea Craiova 0-2. Un suporter a fost lovit cu bestialitate de mai mulţi fani, în zona VIP a stadionului. Nici intervenţia stewarzilor nu i-a calmat pe scandalagii.

Mai mulţi bărbaţi au continuat să lovească un tânăr, deşi acesta era căzut pe scaune. Conform imaginilor obținute în exclusivitate de AS.ro, printre bărbaţii violenţi a fost și Lucian Becali, nepotul favorit al lui Gigi Becali.

Pe imagini se poate vedea cum Lucian Becali este unul dintre bărbaţii care îl lovesc pe suporterul căzut pe scaune, deşi acesta nu mai avea o atitudine agresivă şi, în acel moment, era într-o postură defensivă. În imagini apare nepotul lui Gigi Becali cum îl lovește cu pumnii pe suporter.

De la ce ar fi pornit scandalul în care a fost implicat nepotul lui Gigi Becali

Conform celor de la orangesport.ro, scandalul ar fi pornit după ce grupul din care făcea parte şi nepotul lui Gigi Becali ar fi aruncat cu sticle în prietena bărbatului agresat. Incidentul în care bărbatul a fost lovit s-a fi produs în finalul partidei dintre FCSB și Universitatea Craiova, pierdută cu 0-2 de „roș-albaștri”.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
25
apr.
23:35
FotoUniversitatea Craiova – CFR Cluj 0-1. Bîrligea a marcat singurul gol al meciului! Oltenii au ratat matematic titlul
25
apr.
23:22
Nicolae Dică a spus totul despre conflictul cu Denis Alibec! Ce a declanşat tensiunile dintre ei doi: „A spus că nu e de acord”
25
apr.
23:05
„S-a operat ieri” Mihai Stoica, ultimele detalii despre situația lui Vlad Chiricheș. Când va reveni pe teren fundașul de la FCSB
25
apr.
22:53
UPDATESorana Cîrstea s-a calificat în turul 3 la WTA Madrid Open! Urmează un duel „stelar” cu Iga Swiatek
25
apr.
22:47
FotoOlimpiu Moruțan s-a fotografiat cu tortul pe patul de spital și a oferit prima reacție, după ce a fost operat de ziua lui!
Vezi toate știrile
Citește și