Închide meniul

Malcom Edjouma a început să plângă după ce Gigi Becali l-a luat la FCSB! Momente emoţionante în vestiarul de la Botoşani: „I-am spus: ‘Băi, pleci la mai bine’!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 11 februarie 2022, 18:27 / Actualizat: 12 februarie 2022, 9:25

Malcom Edjouma a început să plângă după ce Gigi Becali l-a luat la FCSB! Momente emoţionante în vestiarul de la Botoşani: „I-am spus: Băi, pleci la mai bine!

Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB

Hepta

Marius Croitoru a dezvăluit că Malcom Edjouma a fost extrem de emoţionat când a venit să îşi ia rămas bun de la el. Edjouma a fost transferat la FCSB pentru suma de 350.000 de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Malcom Edjouma a început să plângă după ce Gigi Becali l-a luat la FCSB

Ieri, a venit Malcom la mine și îi dăduseră lacrimile, i-am spus ‘băi, pleci la mai bine’!”, a spus Marius Croitoru la digisport.ro.

Malcom Edjouma, primele declarații după ce a semnat cu FCSB

Mijlocașul Malcom Edjouma a vorbit în premieră despre transferul de la FC Botoșani la FCSB. Fotbalistul de 25 de ani nu se teme de criticile lui Gigi Becali.

„Echipa vrea doar să câștige. Sunt fericit să merg la o echipă cu mentalitate de învingătoare. Sunt mulți jucători care au calități la FCSB. Eu sunt mai bun în apărare decât în atac. Agentul meu se ocupă de toate transferurile. Poate că a fost o dorință a celor de la CFR, dar lucrurile nu au fost înaintate.

Cunosc acest obicei la FCSB (n.r. – jucătorii să fie schimbați rapid), asta nu înseamnă că voi juca cu mai multă presiune. Îmi știu calitățile. Nu o să-mi fac griji din cauza criticilor patronului, rămân concentrat pe ceea ce fac și asta este important pentru mine. Este posibil să ajungem din urmă pe CFR, nu mi se pare că este o echipă mai bună decât FCSB. Ne putem apropia”, a spus Malcom Edjouma, potrivit digisport.ro.

Reclamă

Salariul lui Malcom Edjouma, la FCSB!

Gigi Becali a dezvăluit ce salariu va avea la FCSB Malcom Edjouma. Fotbalistul de 25 de ani va câștiga 14.000 de euro pe lună, dar nu se apropie de cel mai bine plătiți oameni din lotul roș-albaștrilor.

”A durat negocierea la salariu, a zis că fără 14.000 sau 15.000 nu vine. S-a ajuns la 14.000, s-a făcut o medie. N-am fost niciodată atât de bucuros de un transfer ca de transferul ăsta”, a spus Becali, citat de digisport.ro.

Suma de 14.000 de euro pe lună e una foarte bună pentru Liga 1, dar nu se apropie de cele câștigate de cei mai importanți jucători din echipa lui Becali. Căpitanul Tănase are cel mai mare salariu, 30.000 de euro. Al doilea cel mai bine plătit jucător al lui Toni Petrea este Claudiu Keșeru, cu 25.000 de euro lunar. Podiumul este completat de Florinel Coman, care primește lunar 20.000 de euro de la vicecampioni.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și