Închide meniul

Marinos Ouzounidis, savuros după debutul pe banca Universităţii Craiova. "A fost foarte frig, dar victoria ne ţine de cald!". De ce s-a ferit să sărbătorească succesul cu FC Botoşani

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 11 februarie 2021, 21:07 / Actualizat: 12 mai 2021, 8:16

Marinos Ouzounidis, savuros după debutul pe banca Universităţii Craiova. "A fost foarte frig, dar victoria ne ţine de cald!". De ce s-a ferit să sărbătorească succesul cu FC Botoşani

Mediafax Foto / Mediafax Foto via Hepta

Marinos Ouzounidis, start perfect la conducerea Universităţii Craiova

Antrenorul grec a avut un discurs remarcabil la finalul meciului jucat la -6 grade Celsius şi pe o ninsoare năprasnică. Ouzounidis a evitat să se bucure de succesul cu moldovenii şi a preferat să-şi ţină jucătorii cu picioarele pe pământ.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marinos Ouzounidis, reacţie prima reacţie după FC Botoşani – Universitatea Craiova 0-1

"Nu a fost un start uşor pentru mine. Vremea nu a fost bună, a fost foarte frig. Victoria ne-a ţinut însă de cald. Am făcut doar două antrenamente cu echipa, cel mai important este să le dau încredere jucătorilor. Le-am spus înainte de meci că nu se cere calitate în aceste condiţii de joc, ci luptă şi dorinţă. A fost o victorie foarte mare împotriva unui adversar foarte bun. Am ajuns în turul următor, dar încă nu am câştigat nimic", a declarat Ouzounidis la finalul meciului din optimile Cupei României.

Universitatea Craiova a devenit favorită la câştigarea competiţiei după ce au fost eliminate deja FCSB şi CFR Cluj. Patru echipe din Liga 2 au acces în sferturile de finală ale Cupei. Tehnicianul Craiovei şi-a făcut o primă impresie despre fotbalul românesc.

"Sunt echipe în Liga 1 cărora le place să joace mult mai ofensiv, care nu se gândesc prea mult la defensivă. Dar e greu acum să spun mai multe. În Cupă mereu apar surprize. Dacă nu joci 100%, chiar şi împotriva echipelor din Liga 2, nu ai nicio şansă. Noi am făcut doar un pas, nu mai mult!", a mai precizat noul antrenor al Universităţii Craiova.

Dinamo, Astra, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Universitatea Cluj, Chindia Târgovişte, Dunărea Călăraşi şi Petrolul sunt celelalte echipe rămase în cursa pentru câştigarea trofeului.

Reclamă

Marius Croitoru, acuze dure la adresa arbitrajului după eşecul cu Universitatea Craiova 

Antrenorul lui FC Botoşani a constestat în termeni duri arbitrajul. A fost nemulţumit că Marcel Bîrsan nu a acordat penalty pentru jucătorii săi în minutul 9. Reluările au arătat că Cîmpanu l-a faultat pe Holzmann în careu.

"Văd că tot mai mult îşi lasă alţii amprenta asupra rezultatului. Nu pot să cred că o fază clară, la doi metri, nu o vezi. Este o echipă pe care o respect şi o apreciez, dar asta nu înseamnă că trebuie să faci astfel de greşeli împotriva echipei din Botoşani. Dă ce e de dat. Nu poţi să spui ca arbitru că eşti la doi metri de fază şi nu vezi.

Ar trebui să ne apucăm de altceva, şi noi ca antrenori şi jucătorii. Vreau să fiu calm. Cum aş putea să fiu calm când pur şi simplu nu dai un penalty clar? Ar trebui să intre în vestiar să vadă cum plâng jucătorii mei şi cum suferă de atâta nedreptate", a spus Croitoru.

Reclamă 4 / 0/3

Marinos Ouzounidis are un CV impresionant

Două dintre puterile Greciei, Panathinaikos Atena şi AEK Atena, sunt cele mai importante nume din CV-ul lui Ouzounidis. Acum două sezoane, el a stat pe banca lui AEK la meciurile din Champions League. Ultima dată, Ouzounidis a pregătit-o pe APOEL Nicosia, în Cipru.

Grecul de 52 de ani are ca obiectiv câştigarea titlului în Liga 1. De 30 de ani aşteaptă fanii ca trofeul de campioană să ajungă din nou în Bănie. Oltenii au şanse mult mai mari în Cupa României, competiţie în care au triumfat în 2018.

Pentru Universitatea Craiova urmează meciul din campionat, cu Academica Clinceni. Alb-albaştrii sunt pe locul trei în Liga 1, la cinci puncte în spatele liderului FCSB.

Recomandări
  • FC Botoşani - Universitatea Craiova 0-1
  • Ouzounidis, victorie la primul meci pe banca oltenilor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și