Închide meniul

Marius Avram a reacționat, după ce Gigi Becali l-a propus la șefia CCA: „Mă bucur că mă apreciază”

Alex Ioniță Publicat: 30 septembrie 2023, 19:55

Reclamă
Marius Avram a reacționat, după ce Gigi Becali l-a propus la șefia CCA: Mă bucur că mă apreciază”

Marius Avram a reacționat, după ce Gigi Becali l-a propus la șefia CCA

Marius Avram, conducând de la centru un meci / Profimedia Images

Marius Avram a reacționat, după ce Gigi Becali l-a propus la șefia CCA. Ce a spus fostul arbitru despre înlocuirea lui Kyros Vassaras.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul celor de la FCSB a propus schimbarea lui Kyros Vassaras de la șefia Comisiei Centrale a Arbitrilor, după ce acesta a declarat că Sebastian Colțescu nu trebuia să îi acorde o lovitură de la 11 metri vicecampioanei în meciul cu Sepsi, câștigat de către echipa lui Elias Charalambous cu scorul de 5-2.

Marius Avram a reacționat, după ce Gigi Becali l-a propus la șefia CCA. Fostul central nu ar accespta poziția

După ultimele acuzații ale patronului de la FCSB la adresa lui Kyros Vassaras, acesta a menționat faptul că Marius Avram ar fi o soluție bună pentru șefia CCA. Totuși, fostul central a dezvăluit faptul că nu este interesat de această poziție, deoarece nu consideră funcția drept una de interes.

De asemenea, Avram a dezvăluit faptul că tatăl său a ocupat poziția de președinte al CCA și că știe ce înseamnă presiunea care vine odată cu aceasta.

„Nu e prima dată când Gigi Becali mă propune. Mă bucur că mă apreciază, dar pentru mine nu este de interes zona asta de arbitraj.

Reclamă

Eu zic că nu e deloc (n.r. – interes). Cunosc atât de bine lumea aia, oamenii care sunt acolo, nu îmi doresc lucrul acesta.

Tatăl meu a fost preşedinte CCA, ştiu ce înseamnă presiune, acest joc şi nu înţeleg de ce şi-ar dori cineva acest job. În afară de orgoliu, de ce şi-ar dori cineva să fie preşedinte CCA? Nu ştiu, să n-ai jobb, alternativă, să n-ai după ce trăi. Nu-mi dau seama care ar fi marea dorinţă să fii preşedinte CCA.

Puterea este tot din orgoliu, din ego, că eşti preşedinte. Pentru mine nu are niciun fel de valoare lucrul ăsta”, a spus Marius Avram, potrivit orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, atac la Kyros Vassaras

Becali a lansat un atac dur la adresa lui Kyros Vassaras şi i.a transmis să plece din fruntea CCA.

„Domnului Vassaras îi spun să nu mai pună falsurile alea. Alea sunt imagini trucate. Şi îi mai spun ceva. Stai, bă, tată la tine acasă, în Grecia ta. Lasă-ne, bă, frate în pace.

El poate să spună că ce, v-am obligat eu? Voi sunteţi nişte scalvi şi vă comandă un stăpân. Şi stăpânul ăla m-a chemat pe mine. Poate să zică şi aşa şi aici are dreptate el. Să vedem cât de sclavi suntem. S-a ajuns şi VAR-ul să nu fi arbitrat corect? Du-te la Atena cu presiunea ta? Ce cauţi în România? şi Burleanu, du-te la Vaslui acolo sau de unde e”, spus Becali.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:29 România – Japonia LIVE VIDEO în AntenaPLAY (13:30). Ultimul meci de la Campionatul Mondial de hochei pentru tricolori 21:27 OFICIAL! Edi Iordănescu poate convoca 26 de jucători pentru EURO 2024. Decizia luată de UEFA 21:08 Scandări xenofobe și decizii controversate la Farul – Sepsi! Fanii au „luat foc” după hattrick-ul lui Safranko 20:52 FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Pavol Safranko a marcat un hattrick în prima repriză din Farul – Sepsi 20:45 LIVE TEXTFarul – Sepsi 0-4. Umilinţă uriaşă pentru echipa lui Hagi! Safranko a reușit hattrick-ul, a marcat şi Matei 20:28 „Îi vei lua locul lui Daniel Niculae la Rapid?” Dani Coman a dat cărțile pe față! Răspunsul a uimit pe toată lumea 20:12 VideoOlaru a primit cel mai emoţionant mesaj de la mama sa: „Am o latură mai sensibilă!” Anunţ uriaş: „Vreau titlul şi anul viitor” 19:49 „E o problemă! Sunt trist!” Daniel Pancu, verdict despre situația de la Rapid! Ce a spus despre comunicatul lui Dan Șucu 19:35 Andrey Rublev este primul finalist al turneului de la Madrid! L-a învins pe Taylor Fritz după doar 72 de minute 19:12 „Rapidismul ăsta..” Daniel Niculae, replică ironică după comunicatul lui Dan Șucu! Ce a postat pe rețelele de socializare Vezi toate știrile
Citește și