Închide meniul

Marius Şumudică, aproape de a semna cu CFR Cluj! Ce variante de rezervă au campionii României în cazul în care au soarta lui Gigi Becali

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 1 iunie 2021, 19:18

Marius Şumudică, aproape de a semna cu CFR Cluj! Ce variante de rezervă au campionii României în cazul în care au soarta lui Gigi Becali

Profimediaimages

Marius Şumudică, aproape de a semna cu CFR Cluj!

Potrivit prosport.ro, Marius Şumudică este în discuţii avansate cu conducătorii campioanei României şi că şi-ar fi dat deja acordul să ajungă în Gruia. Antrenorul care este liber de contract după despărţirea de Rizespor ar putea parafa înţelegerea în următoarele două zile.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică, aproape de a semna cu CFR Cluj! Cu cine mai negociază Neluţu Varga

Şumudică are o ofertă şi din Arabia Saudită. Este dorit pentru a prelua banca tehnică a celor de la Al-Ittihad. Se luptă pentru acelaşi post cu Cosmin Contra.

Există posibilitatea să închei negocierile diseară. Într-o lună, o lună și ceva, sper să fiu pe teren cu cronometrul în mână, cu fluierul în gură. Nu-mi doresc în România, vreau o echipă să mă bat la trofee.

Condițiile pe care le doresc sunt mult peste cele din fotbalul românesc. Îmi doresc să mă simt antrenor, pe unde am fost, nu mi-a lipsit nimic de la alimentație la echipament.

Partea financiară este mult superioară, indiferent unde am fost sunt respectat, sunt oprit de oameni să facă foto cu mine. Oferta e din Arabia Saudită„, a anunțat Șumudică la Digi Sport.

Reclamă

CFR Cluj are şi variante de rezervă în cazul în care Marius Şumudică decide să nu se întoarcă în Liga 1. Costel Gâlcă şi Ladislau Boloni sunt pe lista CFR-ului. Din informaţiile AS.ro, Neluţu Varga continuă să spere că îl va convinge pe Edi Iordănescu să mai rămână un sezon la echipa pe care a ajutat-o să câştige al 4-lea titlu consecutiv în România.

Dumitru Dragomir, convins că CFR Cluj îşi va păstra antrenorul

Edi Iordănescu a renunţat la postul său imediat după ce a câştigat primul lui titlu de campion.

Sigur a plecat Iordănescu?! Eu cred că nu pleacă. Forţează şi el nişte transferuri, ca să aibă performanţă şi la anul!”, a declarat Dumitru Dragomir, în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Edi Iordănescu a lăsat să se înţeleagă, într-un interviu acordat site-ului Ligii Profesioniste de Fotbal, că renunţă la colaboararea cu CFR Cluj deoarece nu au fost îndeplinite „anumite condiţii”.

(…) Vreau să vă asigur de un singur lucru: pentru mine, prioritate de continuitate a avut CFR Cluj, sută la sută. M-am ataşat de loc, de oraş, de locul meu de muncă, de biroul meu, de băieţi, de echipă… De ei mi-e cel mai greu să mă despart, vă spun cu sinceritate, lor le sunt extrem de recunoscător pentru tot parcursul şi pentru tot concursul pe care şi l-au dat. Mi-e greu să mă despart de oamenii din Cluj.

Mi-aş fi dorit să fiu implicat în reconstrucţia echipei pentru că va fi nevoie de acest lucru fiind foarte mulţi jucători la final de contract. Mi-e greu să mă despart de suporteri, cu care chiar dacă n-am interacţionat foarte mult, pentru că nu a fost permis acest lucru, la ultimul joc m-au tratat la cel mai înalt nivel şi pentru asta mi-aş fi dorit să fiu mai departe antrenorul echipei lor. Acum, pentru o continuare a colaborării ar fi fost nevoie ca anumite condiţii să se îndeplinească şi viziunea să fie una comună.

Eu ştiu, însă, că la CFR Cluj este un patron care face eforturi majore pentru a susţine condiţii foarte bune la echipă, un preşedinte care tot timpul ştie ce are de făcut, un profesionist desăvârşit, care are în spate oameni inteligenţi, alături de care poate să muncească şi să reconstruiască viitorul echipei. Rămâne de văzut ce ne va oferi Dumnezeu fiecăruia dintre noi!”, a declarat Edi Iordănescu.

Recomandări
  • Marius Şumudică, în negocieri avansate cu CFR Cluj
  • Ce soluţii mai au campionii României pentru postul de antrenor

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
18
apr.
23:12
„Ne lipsește partea financiară! Avem cel mai mic buget!” Dorinel Munteanu, strigăt de ajutor după calificarea în finala Cupei
18
apr.
22:47
Dan Nistor s-a prăbuşit emoţional după înfrângerea cu Oţelul: „Frustrant şi dureros! Mulţi nu vom dormi la noapte!”
18
apr.
22:41
„E dureros!” Alex Chipciu și-a turnat cenușă în cap după ce și-a dat autogol în Oțelul – U Cluj! A vorbit și despre noul obiectiv
18
apr.
21:55
„Mulți patroni încearcă să îl imite” Ovidiu Burcă, laude la scenă deschisă pentru Gigi Becali! A spus și de ce are succes FCSB
18
apr.
21:43
Oţelul – Corvinul este finala Cupei României! Gălăţenii s-au calificat după un autogol marcat de Chipciu în minutul 90
Vezi toate știrile
Citește și