Închide meniul

Marius Şumudică conduce antrenamentul lui CFR Cluj înaintea meciului cu FCSB. Nebunie totală în Gruia!

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 28 august 2021, 12:36

Marius Şumudică conduce antrenamentul lui CFR Cluj înaintea meciului cu FCSB. Nebunie totală în Gruia!

Marius Şumudică conduce antrenamentul lui CFR Cluj înaintea meciului cu FCSB

Profimediaimages

Este un scandal de proporţii în Gruia. Totul a început după eşecul suferit de CFR Cluj cu Steaua Roşie Belgrad, scor 1-2, din returul play-off-ului Europa League. La finalul partidei, Şumudică a fost anunţat că a fost dat afară, iar în locul său era pregătit să revină Dan Petrescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Şumudică conduce antrenamentul lui CFR Cluj înaintea meciului cu FCSB

Nebunia continuă la CFR Cluj, mai ales după ce Marius Şumudică nu a fost lăsat să intre vineri pe stadion. Din informaţiile AS.ro, situaţia s-a schimbat la 24 de ore distanţă. Şumudică va conduce antrenamentul de astăzi al grupării din Gruia. Atmosfera din interiorul lotului rămâne extrem de încinsă.

Cu victorii pe linie în primele şase etape, liderul din Liga 1 se pregăteşte pentru derby-ul cu FCSB. Duelul este programat duminică, de la ora 21:00, şi va putea fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro. Sunt şanse tot mai mari ca Şumudică să stea pe bancă.

Antrenorul lui CFR este greu de dat afară. Va încasa 250.000 de euro dacă va fi demis. Atât este clauza de reziliere. De cealaltă parte, Şumudică a spus că nu îşi va da demisia, după ce a invocat un sfat primit de la mentorul său, Mircea Lucescu. În realitate, dacă şi-ar dat demisia, Marius Şumudică ar trebui să le plătească celor de la CFR Cluj suma de 750.000 de euro

Anunţ bombă al fanilor celor de la CFR Cluj, după şedinţa de la club

Deşi Neluţu Varga a anunţat că îl va demite pe Marius Şumudică, dar şi pe cei din conducere, se pare că lucrurile au luat o întorsătură incredibilă după o şedinţă de urgenţă. Fanii CFR-ului au anunţat că, momentan, Marius Şumudică va rămâne antrenor. O decizie finală ar urma să se ia zilele următoare, după derby-ul cu FCSB.

Reclamă

Azi am participat la o scurtă discuție cu câțiva reprezentanți ai clubului nostru. Deocamdată, Marius Șumudică rămâne antrenorul echipei. O să urmeze o sedință la nivelul clubului in zilele următoare în care o să se stabilească ce o să urmeze în viitorul apropiat„, au transmis cei de la Peluza Vişinie.

Recomandări

Marius Şumudică va fi primit la antrenamente

CFR Cluj – FCSB, duminică, 21:00, LIVE TEXT pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:43 Dan Petrescu a fost dorit la FCSB! Motivul pentru care nu s-a înţeles cu Gigi Becali: „Am stat până dimineaţa să discutăm!” 10:25 LIVE VIDEOCalificările Marelui Premiu al Chinei sunt ACUM pe Antena 3 CNN şi LIVE STREAM în AntenaPLAY! Steag roșu provocat de Carlos Sainz 10:04 FCSB – Rapid, LIVE TEXT, 20:30! Roş-albaştrii, la un pas de titlu! Lobonţ va debuta pe banca giuleştenilor! Echipele probabile 9:30 Cum a reacţionat David Popovici când i-a fost doborât recordul mondial: „Mi-ar fi plăcut să fie doar al meu!” 9:11 VIDEO„A făcut precum Gundogan” Spaniolii nu au milă de Charles Leclerc, după ce s-a plâns de Carlos Sainz în China! Scandal la Ferrari 9:05 Adrian Mititelu, în „război” cu Ionel Ganea: „Am intervenit la echipa ca să joace fiul lui!” 8:38 „CFR Cluj să se gândească bine la meciul acesta!” Gică Hagi, euforic după ce Farul i-a umilit pe clujeni! Jucătorul remarcat 8:34 Fotbalistul lui Gică Hagi care vrea să plece de la Farul, după ce a marcat cu CFR Cluj: „Nu pot să mint” 8:17 Mihai Stoica, semne de întrebare despre revenirea lui Dan Petrescu la CFR Cluj: „Dacă era hotărât, venea de acum!” 7:46 VIDEOFernando Alonso, cu zâmbetul pe buze după incidentul care l-a trimis pe ultimul loc în cursa de sprint din China: „Mi-a plăcut” Vezi toate știrile
Citește și