Închide meniul

Marius Șumudică, contrazis de Edi Iordănescu în scandalul monstru cu Dan Petrescu! „S-au întâmplat niște lucruri la CFR Cluj!”

Alexandru Ivan Publicat: 19 septembrie 2021, 9:10

Marius Șumudică, contrazis de Edi Iordănescu în scandalul monstru cu Dan Petrescu! „S-au întâmplat niște lucruri la CFR Cluj!

Marius Șumudică, contrazis de Edi Iordănescu

Hepta

  • Scandal monstru între Șumudică și Petrescu
  • Șumudică, contrazis de Edi Iordănescu

Între Marius Șumudică și Dan Petrescu a izbucnit un scandal monstru la finalul meciului Jablonec – CFR Cluj 1-0, din prima etapă a grupelor Conference League.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu intervine în scandalul dintre Marius Șumudică și Dan Petrescu

Șumudică a spus despre Petrescu că nu el a câștigat titlurile recente ale CFR-ului, ci președintele Marian Copilu, demis odată cu „Șumi” de patronul Neluțu Varga. Edi Iordănescu a ținut să-l contrazică pe Șumudică.

„S-au întâmplat niște lucruri la CFR care nu mă mai privesc. Când am plecat, mulți m-au condamnat. Ce s-a întâmplat între cei doi, nu e bine pentru fotbalul românesc, mai ales că sunt doi antrenori buni, care pot reprezenta exemple pentru antrenorii mai tineri.

Reclamă

Marian Copilu a avut un rol deosebit, dar cred că trofeele au fost câștigate de echipă”, a completat antrenorul roș-albaștrilor”, a spus Edi Iordănescu, la finalul meciului FC U Craiova – FCSB 0-1.

Marius Șumudică, scandal uriaș cu Dan Petrescu

Dan Petrescu l-a criticat pe Marius Șumudică pentru pregătirea pe care a făcut-o la CFR. Replica fostului tehnician al ardelenilor a fost una devastatoare. De gura lui Șumudică nu a scăpat nici Ilie Dumitrescu.

Reclamă

umudică l-a acuzat pe Dumitrescu de faptul că este părtinitor. Tehnicianul l-a ironizat pe „Mister” susținând că acesta încearcă să-l imite pe Giovanni Becali.

Să nu uităm că domnul Petrescu cu un coleg de-ai dumnevoastră care dă mereu din mâini, să îl imite cu Giovanni Becali. Mister (n.r. – Ilie Dumitrescu), care era în emisiune înaintea meciului cu FCSB… Am trăit un moment penibil pentru fotbalul românesc, când domnul Ilie Dumitrescu a afirmat clar că Dan Petrescu nu stă în același hotel cu echipa. El stătea. Eu mă trezeam de vreo lună, mă tot întâlneam cu Mara prin hotel. Mă băteam cu ei pe lift. Am simțit eu ceva atunci. Poate a fost o pură întâmplare.

Vezi-ți, mă, de treaba ta, Petrescule! Nu Petrescu. Echipa aceasta, cu Șumudică antrenor, inclusiv meciul cu FCSB, a făcut 7 victorii la rând. Să ne invitați pe amândoi, și pe mine și pe Petrescu, dacă are sânge în instalație, să vedem ce s-a făcut greșit înainte și ce trebuie să repare.

Reclamă 4 / 0/3

Revenind. Mister Ilie, înaintea rezultatului cu FCSB, a spus că Dan Petrescu nu a luat legătura cu echipa. Așa era normal, nu semanse contract. După meci, Ilie Dumitrescu arată mesajele de la Petrescu, că a pregătit el meciul. Ce să pregătească el într-o zi?! Ce facem acum, vreți să spuneți? Ne ascundem după păpușoi? Nu vedeți ce se întâmplă în fotalul românesc? Mai are să spună că am pregătit eu meciul cu Jablonec„, a tunat Marius Șumudică la digisport.ro.

 

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:20 VIDEO„E un imbecil!” Cea mai dură reacție despre Fernando Alonso, după incidentul cu George Russell din Australia 11:15 Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024” 11:05 Ucrainenii au tras concluziile, înaintea duelului cu România de la EURO 2024! Mesajul categoric transmis: „Nu au mari vedete!” 10:10 „Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu 10:00 Tudor Giurgiu, invitatul lui Dan Pavel la AS.ro LIVE. Povești de senzație din lumea filmului 9:54 Proprietarul Formulei 1, gata de o afacere uriașă! Vrea să cumpere MotoGP cu patru miliarde de euro 9:40 „O decizie proastă!” Ionuț Lupescu, reacție categorică după pedeapsa uriașă primită de Dinamo 9:18 Eliza Samara – Wang Yidi (vineri, 07:30) şi Bernadette Szocs – Adriana Diaz (vineri, 08:40), la WTT Champions Incheon 2024 9:10 Mihai Stoica l-a sfătuit pe Denis Alibec să revină în țară! Mesaj clar despre atacul naționalei: „Sunt trei pe două posturi!” 8:39 Tabloul semifinalelor de la Miami: Ekaterina Alexandrova a eliminat-o şi pe Jessica Pegula Vezi toate știrile
Pe același subiect
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care "este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024"
Liga 1 • 11:15
Florin Prunea a anunţat care e jucătorul de la FCSB care „este imposibil să facă parte din lotul României la EURO 2024”
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a "uitat" din nou pe bancă pe Ianis
Echipa naţională • 27 mart., 22:46
Gică Hagi l-a atacat pe Edi Iordănescu, după ce l-a „uitat” din nou pe bancă pe Ianis: „E de reflectat!”