Închide meniul

Marius Șumudică l-a ironizat pe Adrian Mutu la plecarea spre Arabia Saudită: ”Dacă s-a iritat, să-și dea cu alifie!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 24 martie 2022, 15:51

Marius Șumudică l-a ironizat pe Adrian Mutu la plecarea spre Arabia Saudită: ”Dacă s-a iritat, să-și dea cu alifie!”

Marius Şumudică râde de CFR Cluj

Marius Șumudică, în timpul unui meci / Profimedia

Marius Șumudică a plecat azi spre Arabia Saudită, unde va ajunge la Al Shabab, noua sa echipă. Pe aeroport, ”Șumi” nu s-a putut abține și l-a ironizat pe Adrian Mutu, antrenorul Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică va rata inaugurarea arenei de cinci stele din Giulești. Antrenorul și-a dorit să ajungă la Rapid în această primăvară, dar conducerea giuleștenilor l-a preferat pe Adrian Mutu. La plecarea despre noua echipă, ”Șumi” l-a ironizat pe tehnician.

Marius Șumudică, ironie pentru Adrian Mutu

”Îmi pare rău. Îmi doream să fim pe stadionul Giulești și să iau parte la această ceremonie. Dacă voi avea șansa să văd ceremonia, o voi face. Rapidiștii să fie mândri că vor intra în noua lor casă. Sper s-o fac în viitor. Rapid e casa mea și cândva mă voi întoarce acasă

Celor de la Rapid le doresc baftă. Și lui Mutu. Nu am… A fost ceva de moment, eu nu sunt ranchiunos. La adresa lui Mutu nu am avut critici. Este antrenor… Dacă s-a iritat (n.r. din cauza declarațiilor), să-și dea cu alifie. Poate-i trece. Nu este nicio problemă.  Cu mine, Rapid nu a luat legătura și nu s-au purtat negocieri, nu am fost întrebat nimic. Ce să aleg?”, a declarat Marius Șumudică, la aeroport.

Marius Şumudică, extaziat după ce a semnat cu Al Shabab

Marius Şumudică este noul antrenor al saudiţilor de la Al Shabab, echipă pe care a pregătit-o şi în perioada iunie 2018 – iunie 2019. Antrenorul de 51 de ani era liber de contract după despărţirea de Yeni Malatyaspor.

Reclamă

Şumudică a avut o reacţie emoţionantă pe reţelele sociale, imediat după ce mutarea s-a oficializat. Le-a transmis un prim mesaj fanilor, cărora le-a făcut şi o promisiune.

Un mulţumesc călduros tuturor fanilor Al Shabab, care mi-au trimis multe mesaje în ultima săptămână. Am simţit mereu că există o conexiune între noi. Aveţi un loc special în inima mea! Voi da tot ce am mai bun pentru voi şi pentru club”, a transmis Marius Şumudică pe contul său de Twitter.

Tehnicianul român este nerăbdător să stea pe bancă la următorul meci al lui Al Shabab. Echipa trece printr-un moment dificil şi a coborât de pe podium după ce şi-a trecut în cont un singur punct în ultimele două etape. Totuşi, o despart numai 2 puncte de ocupanta locului secund, Al Hilal.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Șumudică l-a ironizat pe Adrian Mutu
  • ”Șumi” a plecat spre Arabia Saudită

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și