Închide meniul

Marius Șumudică, la un pas de granzii Turciei! „Nu o să uit niciodată.” Cum a ratat provocarea carierei + Adevăratul motiv pentru care a venit la CFR Cluj

Alexandru Ivan Publicat: 4 iunie 2021, 23:03

Marius Șumudică, la un pas de granzii Turciei! „Nu o să uit niciodată. Cum a ratat provocarea carierei + Adevăratul motiv pentru care a venit la CFR Cluj

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Șumudică, la un pas de granzii Turciei

  • Marius Șumudică a făcut minuni cu Gaziantep
    Românul a fost la un pas de o echipă uriașă

Marius Șumudică a fost la un pas de granzii Turciei. „Șumi” a făcut minuni la Gaziantep, însă un conflict cu conducerea clubului i-a pus capăt prematur aventurii sale în Țara Semilunei. Șumudică era pe val printre bașkani, atât de apreciat încât granzii din Istanbul i-au bătut la ușă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marius Șumudică, la un pas de granzii Turciei

Marius Șumudică e gata să lase în umbra trecutului momentele controversate din dreptul numelui său. „Șumi” a venit la CFR Cluj hotărât să facă o schimbare la el însuși.

„Am promis presei că veţi vedea un altfel de Şumudică. Să dea Dumnezeu să rămân cât mai mult la CFR şi veţi vedea că mă voi ţine de cuvânt. Nu o să uit niciodată ceea ce mi-a spus Mircea Lucescu acum două luni: ‘Erai la un pas de o echipă mare’.

Reclamă

Am primit telefoane din Istanbul, de la trei echipe mari ale Istanbulului, care îmi spuneau că, dacă nu aș fi avut comportamentul din afara terenului, eram antrenorul unei echipe mari din Istanbul, la calităţile şi la valoarea pe care o am ca antrenor. Îmi va rămâne pentru toată viaţa şi veţi vedea un altfel de Şumudică” , a declarat Marius Șumudică, la Telekom Sport.

Citește și:

Marius Şumudică a semnat cu CFR Cluj pe o perioadă de 2 ani. Şumi” va avea un salariu de 20.000 de euro pe lună. În comparație, fostul antrenor, Edi Iordănescu, primea cu 5.000 de euro mai puțin. Principalul obiectiv pentru Șumudică va fi să o ducă pe CFR Cluj în grupele Europa League, dar visează chiar și la Champions League.

Reclamă

Neluțu Varga, patronul echipei din Gruia, pune la bătăie o primă uriașă pentru câștigarea titlului: 100.000 de euro. De notat că și Gigi Becali i-a propus lui Șumudică aceeași primă de titlu, însă conducătorul lui FCSB a fost refuzat.

Astra Giurgiu este ultima echipă pe care Şumudică a antrenat-o în România, echipă alături de care a cucerit titlul în sezonul 2015-2016.

Reclamă 4 / 0/3

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit 16:57 Bocciu şi ceilalţi doi ultraşi ai Rapidului rămân în arest! Decizia de ultimă oră a instanţei Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Curg ofertele pentru Denis Drăguş
Fotbal extern • 27 mart., 16:27
Curg ofertele pentru Denis Drăguş! Cinci echipă se luptă pentru semnătura „tricolorului”: „4-5 milioane de euro!”