Închide meniul

Marius Şumudică, luat prin surprindere de numirea lui Dinu Todoran la FCSB: „Gigi Becali știe ce are de făcut!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 30 mai 2021, 17:44

Marius Şumudică, luat prin surprindere de numirea lui Dinu Todoran la FCSB: „Gigi Becali știe ce are de făcut!

Abaca Press / AA via Hepta

Marius Şumudică antrenează Gaziantep

Marius Şumudică, luat prin surprindere după numirea lui Dinu Todoran la FCSB. „Şumi” a fost în pole position pentru preluarea clubului roş-albastru, însă s-a răzgândit pe ultima sută de metri. În locul său a ajuns Todoran, o decizie care l-a surprins pe fostul antrenor al lui Rizespor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Am fost surprins de alegerea făcută de cei de la FCSB, dar este politica dânșilor, ei știu cel mai bine ce au de făcut pe viitor. Poate o să fie o surpriză plăcută a campionatului acest Dinu, nu știu. Nu-l cunosc, nu i-am urmărit rezultatele, de altfel el a activat foarte puțin. Am înțeles că a fost pe la Slatina, ceva de genul ăsta. Ei știu cel mai bine ce au de făcut, domnul Gigi Becali știe ce are de făcut și vom vedea ce se va întâmpla, rezultatele vorbesc pentru fiecare antrenor”, a spus Șumudică la ProX.

Marius Şumudică, antrenor pentru o noapte la FCSB
Profimediaimages

Marius Şumudică, surprins de alegerea făcută de Gigi Becali. Cine este Dinu Todoran, noul antrenor al FCSB

Alesul lui Gigi Becali are un CV mult sub nivelul echipei pe care urmează să o antreneze. Pe lângă CSM Slatina, Todoran a mai antrenat la juniorii lui FC Voluntari și a condus, timp de 4 etape, echipa mare a ilfovenilor. Totodată, noul antrenor de la FCSB a fost secund la lotul Under 19 al României.

Ca jucător, Dinu Todoran a evoluat pentru echipe precum Petrolul, Astra, Farul, Unirea Urziceni, Botoșani sau Victoria Brănești. Acesta s-a retras în 2016, de la FC Voluntari.

Cum a ajuns Dinu Todoran la FCSB

Patronul lui FCSB a negociat cu nume mari din fotbalul românesc, printre care Marius Șumudică sau Nicolae Dică. Todoran a fost însă favoritul lui Gigi Becali, datorită credinței sale.

Reclamă

„Ştirea e că am ales un antrenor, pe criteriu de cuminţenie. Pe Dinu Todoran. I-am spus lui Meme să-l sune. A zis că e sărbătoare mare, că e la mănăstire. Am spus că dacă era la biserică, nu-l mai punem la Academie, ci la echipa mare. A semnat la ora 6.

Acum o lună discutasem cu el să vină la Academie. Meme mi-a dat mesaj că este la duhovnicul lui. Atunci nu îi mai propune pentru Academie, îl pui la prima echipă. Eu nu merg pe valoarea profesională, merg pe valoarea umană. Mie aşa mi-a mers bine în viaţă. Eu vreau să câştig cu un om bun”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Marius Şumudică, luat prin surprindere
  • Cum a reacţionat după numirea lui Dinu Todoran la FCSB

 

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:30 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 0-0. Luptă incendiară între Gică Hagi și ardeleni! Bară a lui Ganea în startul partidei 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” 18:01 VideoMircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 Vezi toate știrile
Citește și