Închide meniul

Marius Șumudică, momente teribile în Bosnia! Campioana României a luat 2 goluri în 4 minute. „Românul” Vranjes a dat tonul revenirii lui Borac Banja Luka

Alexandru Ivan Publicat: 13 iulie 2021, 22:43

Marius Șumudică, momente teribile în Bosnia! Campioana României a luat 2 goluri în 4 minute. „Românul Vranjes a dat tonul revenirii lui Borac Banja Luka

CFR Cluj s-a prăbușit cu Borac Banja Luka

Profimedia

  • CFR Cluj s-a prăbușit cu Borac Banja Luka
  • Momente teribile pentru Marius Șumudică

CFR Cluj a început returul cu Banja Luka drept mare favorită la calificare. După 3-1 în Gruia, elevii lui Șumudică erau în turul al doilea chiar și cu o înfrângere la limită.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj s-a prăbușit în returul cu Borac Banja Luka

Campioana României s-a prăbușit inexplicabil și a încasat două goluri în minutele 60 și 64.

„Românul” Stojan Vranjes a dat tonul revenirii lui Banja Luka. Acesta a reluat imparabil cu capul de la 11 metri după o centrare din flancul stâng.

Reclamă

Vranjes a jucat în Liga 1 pentru Pandurii Târgu Jiu și CFR Cluj. Alături de ardeleni a fost încoronat campion al României în stagiunea 2011-2012.

Dacă va rămâne 2-0 pentru Banja Luka la finalul celor 90 de minute, meciul va merge în prelungiri. UEFA a renunțat în acest sezon la regula golului marcat în deplasare, care i-ar fi ajutat în această situație pe bosniaci.

Reclamă

Marius Șumudică era precaut înaintea returului cu Borac Banja Luka

Înaintea meciului, Marius Șumudică a declarat că nu l-ar deranja o înfrângere la limită în Bosnia, cât timp echipa sa îşi va îndeplini obiectivul şi va obţine calificarea.

CFR a mers în Bosnia și Herțegovina după ce a fost învinsă în Supercupa României de Universitatea Craiova.

E clar că Universitatea Craiova a fost o echipă superioară celor de la Banja Luka. Universitatea Craiova e o echipă care se bate la titlu și investește foarte mult, n-a fost o întâmplare că a câștigat Cupa anul trecut. Ar trebui să privim lucrurile pozitive și anume că nu şi-au creat nicio ocazie de gol contra noastră. După care am ajuns la această loterie, care, din păcate, ați văzut și aseară la finala Campionatul European, ține doar de mentalul jucătorilor.

Reclamă 4 / 0/3

Eu respect poporul sârb, în general, știu ceea ce înseamnă. Am avut în cariera mea de antrenor șansa să lucrez cu jucători sârbi. Sunt jucători cu potențial, jucători cu școală. Au sângele fierbinte, la fel ca al românilor. Sunt multe asemănări între cele două popoare.

Ne așteptăm să fie o atmosferă incendiară, dar vom face tot ceea ce ține de noi să ne calificăm. Plecăm cu un avantaj de două goluri și sperăm să menținem, cel puțin, acest avantaj. Cel mai important este ca echipa să fie calificată şi să mergem mai departe şi să ne vedem de drum în competiţiile europene. Pe mine asta mă interesează, nu neapărat rezultatul…să câştig„, a declarat Marius Șumudică la conferinţa de presă.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:50
LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi (ACUM, AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul
Liga 1 • 28 mart., 10:10
„Ai antrena FCSB?” Marius Șumudică a oferit imediat răspunsul! Ce a spus despre lupta la titlu
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională
Echipa naţională • 28 mart., 8:20
Marius Șumudică s-a convins de Ianis Hagi, după golul marcat la națională! Verdict despre fiul „Regelui”
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei
Echipa naţională • 27 mart., 22:58
Marius Șumudică a ales între George Pușcaș și Denis Drăguș, pentru atacul naționalei: „Niciodată nu e soluție înaintea lui!”
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”