Închide meniul

Mesaj clar pentru Gigi Becali! Cum poate câştiga FCSB un nou titlu: „Lotul este foarte bun”

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 25 octombrie 2021, 14:18

Mesaj clar pentru Gigi Becali! Cum poate câştiga FCSB un nou titlu: „Lotul este foarte bun

Gigi Becali, făcut praf de Ionel Ganea

Gigi Becali este finanțatorul FCSB / Hepta

FCSB merge ceas cu Edi Iordănescu pe banca tehnică. S-a apropiat la 6 puncte de liderul CFR şi e în optimile Cupei României. Chiar dacă este focar de COVID la vicecampioană, şansele la trofee sunt intacte. Şi fostul antrenor al roş-albaştrilor, Dinu Todoran are încredere în Edi Iordănescu. Acesta îi transmite însă un mesaj clar patronului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj clar pentru Gigi Becali

FCSB poate câştiga primul campionat din 2015 încoace doar dacă Gigi Becali are răbdare cu Edi Iordănescu şi îl lasă să îşi facă treaba de antrenor. O spune chiar fostul tehncian al roş-albaştrilor, Dinu Todoran.

„Şi cu Edi Iordănescu este nevoie de răbdare, e un lot foarte bun. Acum s-a apropiat de CFR. Dacă are răbdare patronul, eu spun că o să câştige campionatul”, a spus Dinu Todoran, conform digisport.ro.

De ce nu a reuşit Dinu Todoran la FCSB

Dinu Todoran a vorbit şi despre experienţa de la FCSB, dar şi despre conflictul pe care l-a avut cu Valentin Creţu. „Am avut numai de câştigat la FCSB. Nu m-am grăbit deloc că am preluat echipa. E o presiune foarte mare, poate că nu am fost pregătit. Nu cred însă că ar fi trebuit să refuz oferta. Am avut toate condiţiile. Oamenii din club m-au ajutat, am avut toate condiţiile.

Şi cu domnul Gigi Becali m-am înţeles foarte bine. Nu ştiu dacă puteam redresa situaţia, mecil cu Karagandy a cântărit foarte mult. Nu îmi reproşez nimic. Am fost de acord cu anumite condiţii. Nu am ce să îmi reproşez. A fost o experienţă plăcută şi necesară. Aşa ştiu pe viitor ce trebuie să fac la următoarele echipe.

Reclamă

Vali Creţu e un fotbalist foarte bun. M-a deranjat ce a spus. A spus nişte lucruri neadevărate. El să înţeleagă că trebuie să se conformeze la ce îi cere unui antrenor. Să respecte indicaţiile. Nu m-am certat niciodată cu el. A vrut să mă sune apoi, dar şi eu i-am reproşat şi nu m-a mai sunat„, a mai spus Dinu Todoran, conform sursei citate.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:11 „V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid 22:10 LIVE VIDEOQPR – Leeds, acum în AntenaPLAY. Continuă lupta incendiară pentru promovarea în Premier League! Echipele de start 22:05 Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia! 21:49 FCSB – Farul LIVE TEXT (sâmbătă, 20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 21:45 Dinamo – FC Voluntari 1-1. „Câinii” rămân pe loc de retrogradare! Cum arată acum clasamentul în play-out 21:18 FotoAnunţul despre starea lui Adrian Mititelu Jr, la 5 zile după ce „Spaima litoralului” l-a găsit inconştient şi i-a salvat viaţa! 21:13 Rafael Nadal a dezvăluit de ce nu ia în calcul să se retragă. Ce îl mai motivează, la 37 de ani: „Să-i ofer o amintire!” 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul Vezi toate știrile
Citește și