Închide meniul

Mesaj din puşcărie al lui Adrian Mititelu! Ce i-a spus lui Adrian Mutu după despărţire: „Briliantul” a dat cărţile pe faţă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 4 octombrie 2021, 19:49

Mesaj din puşcărie al lui Adrian Mititelu! Ce i-a spus lui Adrian Mutu după despărţire: „Briliantul a dat cărţile pe faţă

Hepta

  • Mesaj din puşcărie al lui Adrian Mititelu
  • Ce i-a transmis lui Adrian Mutu

FC U Craiova 1948 – Universitatea Craiova 0-2 a fost meciul care i-a decis soarta lui Adrian Mutu. După 11 etape la cârma nou-promovatei, antrenorul s-a despărţit de olteni. Acum, antrenorul a dezvăluit ce mesaj i-a transmis Adrian Mititelu, din spatele gratiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mesaj din puşcărie al lui Adrian Mititelu

Adrian Mutu a discutat cu Adrian Mititelu înainte de a parafa despărţirea. Briliantul spune că şeful oltenilor i-a dezvăluit faptul că îi pare rău că s-a ajuns la despărţire. Mai mult, Adrian Mutu spune că meciurile cu echipele din partea a doua a clasamentului i-au fost fatale.

„Ştiam că o să urmeze aşa ceva. Era un aer în club. Au fost rezultate care nu erau pe măsura pretenţiilor. Şi în Italia era la fel. Când îţi spunea Moggi să stai liniştit urma o despărţire. Ne-am despărţit în relaţii foarte bune. Din păcate, nu am reuşit. Aş fi vrut să îi ofer şi lui nea Adi mai multe satisfacţii acolo unde este.

Reclamă

Meciurile cu echipele de talia noastră, cu FC Argeş, Voluntari şi Mioveni au făcut ca să nu avem punctele pe care le meritam. Meritam vreo 4-5 puncte în plus. M-am simţit iubit şi respectat la acest club. Mi-a spus Adrian Mititelu că sunt singurul antrenor de care îi pare rău că se desparte”, a dezvăluit Adrian Mutu, conform digisport.ro.

FC U Craiova 1948, pe loc de baraj

FC U Craiova 1948 este pe loc de baraj după 11 etape din Liga I. Oltenii nu mai bat pe nimeni de 7 meciuri şi au doar 9 puncte acumulate. După despărţirea de Adrian Mutu, oltenii şi-l doresc pe Marius Şumudică. Dacă Şumi-gol nu acceptă oferta, Leo Grozavu, dar şi Eugen Neagoe mai sunt pe lista nou-promovatei pentru a-l înlocui pe Adrian Mutu.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:43 Schimbări uriașe la FCSB. Cinci jucători, gata să plece de la echipa lui Gigi Becali chiar dacă vor câștiga titlul 8:42 Andrei Nicolescu a anunţat măsuri dure după ce Dinamo va juca 4 meciuri cu porţile închise: „Ca la aeroport!” 8:32 VIDEOEliza Samara a făcut show în ultimele două puncte ale meciului cu Wang Yidi. A fost aplaudată şi de adversara de la Incheon 8:30 Bernadette Szocs – Adriana Diaz (acum, în AntenaPLAY), duel pentru sferturile de finală de la WTT Champions Incheon 2024 7:50 VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia - România 3-2
AntenaPLAY • 27 mart., 12:23
Adrian Mutu trage un semnal uriaş de alarmă, după Columbia – România 3-2: „Ne aşteaptă vijelia la EURO”. Lucrul pozitiv remarcat
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională!
Liga 1 • 26 mart., 15:08
Adrian Mititelu îşi întăreşte echipa cu un jucător de naţională! Internaţionalul român U20, prezentat oficial la FCU Craiova!
Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Liga 1 • 23 mart., 20:29
„M-am aşteptat la altceva!” Neluţu Varga, mesaj tranşant pentru Adrian Mutu! Ce obiectiv i-a setat la CFR Cluj
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova
Liga 1 • 21 mart., 23:00
Adrian Mititelu şi-a făcut praf jucătorul de la FCU Craiova: „Nesimţire, iresponsabilitate, uimeşte cu declaraţii tâmpite”