Închide meniul

Mesajul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman! ”Să plece în străinătate și să iau banii pe el”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 11 aprilie 2020, 9:18

Mesajul lui Gigi Becali pentru Florinel Coman! ”Să plece în străinătate și să iau banii pe el”

SportPictures / Razvan Pasarica via Hepta

Florinel Coman poate pleca de la FCSB

"Îi urez să vină să câştigăm campionatul, să plece în străinătate cât mai repede şi să iau banii pe el”, a declarat Gigi Becali pentru Telekom Sport.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

FCSB are ofertă pentru Florinel Coman de la Orlando City

Clubul care se află cel mai aproape de atacantul cotat la 5.4 milioane de euro este Orlando City. Becali le-a cerut americanilor 9 milioane de euro pentru 60% din drepturile jucătorului.

Ioan Becali dezvăluise cu ceva timp în urmă că Orlando City s-ar fi înțeles deja cu jucătorul de la FCSB. Dacă și Gigi se va înțelege cu ei, atunci Florinel va deveni cel mai scump jucător plecat din Liga 1.

Deținătorul recordului este un alt fotbalist plecat de la FCSB. Nicolae Stanciu era vândut de Gigi Becali la Anderlecht pentru 9.7 milioane de euro. Vlad Chiricheş a ajuns pentru 9,5 milioane de euro la Tottenham. Podiumul este completat de Florin Gardoş (6,8 milioane de euro).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:14 Gică Hagi și-a anunțat obiectivul, înainte de FCSB – Farul! Pentru ce luptă „marinarii”, la meciul care poate decide campioana 10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” Vezi toate știrile
Citește și